Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτο: Άλλαξε φύλλο για να γλυτώσει τα χρέη!

Το γύρο του κόσμου προκαλώντας έκπληξη κάνει η είδηση πως μια Ρωσίδα πολίτης, προχώρησε αλλαγή φύλλου για να γλυτώσει τα χρέη!

Συγκεκριμένα, η «Ναταλία» από το Αστραχάν της νότιας Ρωσίας, σύμφωνα με τους δικαστικούς επιμελητές χρωστούσε 130.000 ρούβλια (περίπου 2.800 ευρώ) και μην μπορώντας να τα φέρει εις πέρας προχώρησε σε κάτι που μόνο σε ταινία φαντασίας θα μπορούσαμε να δούμε.

«Κατά τη διάρκεια των ερευνών μας, ανακαλύψαμε ότι η γυναίκα δεν υπήρχε πια και ότι τώρα υπάρχει ένας άνδρας», δήλωσε η Εβγκένια Ζαρίντς, εκπρόσωπος της τοπικής υπηρεσίας των δικαστικών επιμελητών και κλητήρων του Αστραχάν.

Παρόλα αυτά, αν και δεν έχει συλληφθεί ακόμη, δεν φαίνεται να ξεφεύγει από τα χρέη, καθώς όπως τονίζουν οι αρχές, είτε ως «Ναταλία» είτε ως Άντριαν, η οφειλή παραμένει: «Ναι, εξακολουθεί να είναι υπόχρεος (για αυτά τα χρέη), παρά την επέμβαση αλλαγής φύλου. Είναι μάταιο. Οφείλει πάντα να τα πληρώσει. Εάν ένας οφειλέτης νομίζει ότι θα ξεφύγει με αυτόν τον τρόπο, απατάται οικτρά» προσέθεσε η εκπρόσωπος των δικαστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ