Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Φουριόζος ο Παναθηναϊκός, 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επικράτησε με 4-0.

panathinaikos_olympiakos_volou4

Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να καθαρίσουν γρήγορα με την υπόθεση πρόκριση, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά το “τριφύλλι” είχε πολύ καλό ρυθμό και δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου αρνήθηκε το γκολ. Κορυφαία φάση για τον Παναθηναϊκό ένα σουτ του Ατζαγκούν από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Γεωργίου να απομακρύνει. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να βγουν από την περιοχή τους και το παιχνίδι μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Οι παίκτες του Αναστασίου προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου, που είχε έντεκα παίκτες πίσω από την σέντρα, από τα πλάγια με τον Ζέκα να μοιράζει και να οργανώνει όμορφα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά οι αμυντικοί του Βόλου να “καθαρίζουν” εύκολα τα γεμίσματα των “πράσινων”. Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για δύο περιπτώσεις πέναλτι, μία στον Τριανταφυλλόπουλο και τον μία στον Μπεργκ όπου υπάρχουν δύο κάθαρα τραβήγματα μέσα στην περιοχή αλλά ο ρέφερι δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

panathinaikos_olympiakos_volou11

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και δεν σταμάτησε λεπτό να ψάχνει το γκολ. Στο 48΄ήρθε το γκολ για τους “πράσινους” μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαϊράμι, κεφαλιά του Κουτρουμπή με τον Γεωργίου να αποκρούει ασταθώς και τον Ατζαγκούν από κοντά ανοίγει το σκορ και να κάνει το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Στο 57′ φοβερή ενέργεια του Ζέκα από τα αριστερά που κλέβει από τον Μπρέσκα και με προσποίηση αποφεύγει τον Γιαλούση, μπαίνει στην περιοχή και σεντράρει, ο Ατζαγκούν πιάνει καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαϊράμι πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας το 2-0. Στο 73′ ο Λαγός βγάζει μια καταπληκτική σέντρα από δεξιά για τον Μπεργκ που δεν δυσκολεύεται με κεφαλιά να σκοράρει και να κάνει το 3-0. Στο 90′ ο  Ζέκα «σκάβει» για τον Καρέλη που «σπάει» το τεχνητό οφσάιντ και απέναντι από τον Γεωργίου αυτή τη φορά δεν αστοχεί, πετυχαίνοντας το 4-0 για το “τριφύλλι”.

Όμορφη παρουσία στο "Απ. Νικολαΐδης"
Όμορφη παρουσία στο “Απ. Νικολαΐδης”

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ