Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στη “μικρή οθόνη”!

Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στη “μικρή οθόνη” με μια κωμική σειρά που θα συζητηθεί.

Αφήνοντας πίσω του το «Αλ Τσαντίρι», ο κωμικός παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης στους δημοσιογράφους το «Δια ταύτα».

Πρόκειται για μια κωμωδία με 12 επεισόδια μιας σειράς που λαμβάνει χώρα σε μία αίθουσα δικαστηρίου. Ξορκίζει το κακό συναίσθημα που αποπνέουν τέτοιες καταστάσεις τολμώντας με γέλιο, αφηγείται πολλές και διαφορετικές ιστορίες με συγκεκριμένη δομή, αρχή, μέση και τέλος και προσπαθεί να ανιχνεύσει την εποχή μας.

Στη μικρή οθόνη από τις 12 Φεβρουαρίου θα παρελάσουν νέοι ήρωες, αλλά και κάποιοι χαρακτηριστικοί ήρωες των «Δέκα μικρών Μήτσων». «Ημουν πολύ προσεκτικός στην επιλογή των συνεργατών», τόνισε «και επέλεξα ανθρώπους που έγιναν ρόλοι να κάνουν ένα πέρασμα αντί οι ρόλοι να επιχειρήσουν να κάνουν τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι άλλωστε όταν μπουν στον ρόλο χάνονται», είπε ο κ. Λαζόπουλος.

dsc_4928

Η νέα κωμική σειρά του Alpha, αρχίζει τις συνεδριάσεις της την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 21:00. Αντιπρόεδρος ο Κώστας Κόκλας, αντιπρόεδρος η Σοφία Μουτίδου και εισαγγελέας ο Κώστας Κορωναίος. Στο πλευρό του ίδιου του Λαζόπουλου, στους διαδίκους που καταθέτουν στο εδώλιο του «Δια ταύτα» συγκαταλέγονται πολλοί γνωστοί ηθοποιοί.

Δια-Ταύτα-2-570

«Μάρτυρες-κλειδιά» θεωρούνται οι Τάκης Ζαχαράτος, Τρύφωνας Σαμαράς και Λάκης Γαβαλάς που θα πραγματοποιήσουν έκτακτες εμφανίσεις.

Τη σκηνοθεσία της «πειραγμένης» σειράς επιμελείται ο Δημήτρης Σταματόπουλος, ενώ τα σενάρια των υπόλοιπων έξι επεισοδίων υπογράφουν οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ