Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Έστειλε “ροζ” βιντεάκι στη σύζυγο του εραστή της

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η  “παράνομη” σχέση που διατηρούσε ένας 42χρονος επιχειρηματίας με μια νεαρή κοπέλα.

Ειδικότερα η κοπέλα ήθελε να χωρίσει τον άντρα από τη γυναίκα του και δεν δίστασε να στείλει στη σύζυγο του ένα “ροζ”   βιντεάκι με τις ερωτικές στιγμές που κατέγραφαν μαζί με τον παντρεμένο εραστή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στο οικογενειακό περιβάλλον του 42χρονου Πατρινού επιστήμονα, ο οποίος προς τα έξω έχει την εικόνα του ιδιαίτερα αυστηρού και του θεοσέβαστου.

Στη πραγματικότητα όμως ο άντρας δεν κατάφερε  να αντισταθεί στα κάλλη της πανέμορφης ξανθιάς που έχει σχεδόν τα μισά χρόνια από εκείνον και υπέκυψε στις ερωτικές της ορέξεις. Αλλά ο θυελλώδης έρωτας άρχισε να τραβάει σε χρόνο και ο 42χρονος δεν έβρισκε το κουράγιο να δώσει τέλος στη “παράνομη” αυτή  σχέση.

Και επειδή ο Πατρινός φοβήθηκε μήπως η νεαρή τον εγκαταλείψει, της έταξε ότι θα χωρίσει από τη σύζυγο του  και ότι θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους!

Αλλά μάλλον η ξανθία ερωμένη δεν άντεξε για  πολύ την αναμονή και μετά από ορισμένα  τελεσίγραφα που έστειλε στον παντρεμένο εραστή της φαίνεται ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να τον εγκαταλείψει, και παράλληλα με τη φυγή της προκάλεσε ένα γερό πλήγμα σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Πηγή:  newsbomb.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ