Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Συγκινητικό μήνυμα από Ουκρανή στο youtube (video)

Στο συγκινητικό μήνυμα που στέλνει μία 25χρονη Ουκρανή, αποτυπώνεται η δραματική κατάσταση στη χώρα. Η κοπέλα είναι η πρωταγωνίστρια ενός βίντεο διάρκειας 2 λεπτών με φόντο τα τεκταινόμενα στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, το οποίο κινηματογράφησε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Μπεν Μόουζες και έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Το βίντεο που τιτλοφορείται «Είμαι Ουκρανή», έχει ήδη δεχθεί πάνω από 3 εκατομμύρια «χτυπήματα» στο YouTube.

Σε αυτό η νεαρή βγάζει έναν «πύρινο» λόγο υπέρ της ελευθερίας των Ουκρανών πολιτών να αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας τους και καλεί όλους τους λαούς να βοηθήσουν.

Τι αναφέρει η Ουκρανή στο video:
«Είμαι Ουκρανή, ζω στο Κιέβο. Θέλω να ξέρετε γιατί χιλιάδες είναι στους δρόμους. Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι από την δικτατορία και από τους πολιτικούς που λειτουργούν μόνο για αυτούς. Που είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν, δαγκώσουν, να πληγώσουν τους ίδιους τους ανθρώπους τους, οι οποίοι διαδηλώνουν για να σώσουν την περιουσία τους. Θέλω αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν μια κανονική ζωή, με αξιοπρέπεια. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, ενώ αυτοί που μας κυβερνούν είναι βάρβαροι. Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι. Τις επόμενες μέρες μπορεί να μην έχουμε κινητό, ούτε διαδίκτυο, και μπορεί το βράδυ οι αστυνομικοί να μας μαζέψουν έναν έναν. Ζητάμε τη βοήθειά σας. Νοιώθουμε ελεύθεροι στο νου και την καρδιά και τώρα σας ζητάμε να μας βοηθήστε να βρούμε την ελευθερία στη χώρα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ