Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Σε δημόσιο διάλογο κάλεσε ο Αλεξανδρής τον Αδαμόπουλο

Πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο κάλεσε ο επικρατέστερος βάσει των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων για την προεδρία του ΔΣΑ, Βασίλης Αλεξανδρής τον τέως πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλο.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Βασ. Αλεξανδρής υποστήριξε ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την προεδρία του Συλλόγου, ότι “αν (ο Γ. Αδαμόπουλος) έχει κάτι συγκεκριμένο , να το πει καθαρά, ρητά και απόλυτα. Ποια είναι η λάσπη και ποιος ο πόλεμος. Αν έχει συγκεκριμένα στοιχεία ας τα πει αλλιώς να αναμένει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα το αποτέλεσμα των εκλογών”.

Στην πρόσκληση του κ. Αλεξανδρή απάντησε με έτερη πρόσκληση ο κ. Αδαμόπουλος ζητώντας να υπάρξει μεταξύ τους δημόσιος διάλογος – εν είδει ντιμπέιτ- “για τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου μας , ώστε οι συνάδελφοι μας να αξιολογήσουν νηφάλια και να διαμορφώσουν πεποίθηση για τη προγραμματική ετοιμότητα του καθενός”.

Παράλληλα, ο Βασ. Αλεξανδρής ανέφερε ότι “η υποψηφιότητά μου δεν υπαγορεύθηκε και δεν συνιστά σκαλοπάτι πολιτικής ανέλιξης. Δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω μαχόμενος δικηγόρος. Ειναι λάθος να αποτιμηθεί με κομματικά κριτήρια. Είναι λάθος να το αναρτήσει κάποιος στην αίθουσα τροπαίων κάποιου κόμματος. Τα αποτελέσματα αφορούν μόνο τους δικηγόρους. Ειναι δική τους υπόθεση. Δεν λογοδοτώ σε κανένα κομματικό όργανο, δεν συνομιλώ με κανένα πολιτικό αρχηγό. Είμαι ανεξάρτητος και θα αντιδράσω σε όποιον επιχειρήσει να ενσωματώσει το αποτέλεσμα των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου σε δικές του πολιτικές σκοπιμότητες”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ