Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Βουλευτής διατηρούσε κύκλωμα πορνείας

Ολόκληρο κύκλωμα πορνείας διατηρούσε βουλευτής μέσω του γραφείου του. «Ζητείται γυναικείο προσωπικό για εργασία σε κυβερνητικό γραφείο, ηλικίας 18 – 32 ετών, με διαθεσιμότητα στο ωράριο», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγγελία με την οποία ο βουλευτής  προσέλκυε γυναίκες τις οποίες χρησιμοποιούσε ως πόρνες, αντί για γραμματείς.

Το θέμα δημοσιοποιήθηκε από μια δημοσιογράφο του Μεξικού, η οποία βάζοντας κρυφά μικρόφωνο, εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενη για τη θέση στο γραφείο. Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσιογράφος είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά πως στην συνέντευξη έπρεπε να πάει με ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια αλλαξιά φορέματα. Στο γραφείο την υποδέχτηκε μια γραμματέας η οποία της ανέφερε ότι μεταξύ των καθηκόντων της είναι « σεξ με τον βουλευτή».  Την ενημέρωσε επίσης ότι θα έχει νυχτερινές «υπερωρίες», καθώς το αφεντικό θα μπορεί να της τηλεφωνεί στο σπίτι τα βράδια για σεξουαλική συνεύρεση.

Όπως ήταν φυσικό η αποκάλυψη του σκανδάλου αποτέλεσε πρωτοσέλιδο τόσο των πολιτικών, όσο και των κουτσομπολίστικων ΜΜΕ του Μεξικού, με αποτέλεσμα ο 46χρονος βουλευτής Κουατέμοκ Γκουτιέρες να «ξηλωθεί» άμεσα από το αξίωμά του. «Όλα είναι ψέματα πέρα για πέρα» ανέφερε ο Κουατέμοκ Γκουτιέρες, ο οποίος κατηγόρησε το αριστερό κόμμα PRD, ότι έστεισε σκευωρία εναντίον του.

Να αναφερθεί πως το 2003, είχαν βγει δημοσιεύματα στον Τύπο που τον ήθελαν να διατηρεί αντίστοιχο κύκλωμα με «γραμματείς» τις οποίες πλήρωνε από 500 ως 900 ευρώ για να του κάνουν παρέα τα βράδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ