Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

“Ο Παπανδρέου μου έστειλε email πως θα στηρίξει την παράταξη”

Σε αποκαλύψεις για τον Γιώργο Παπανδρέου προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο έλαβε από τον πρώην πρωθυπουργό ένα email, στο οποίο ανέφερε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι θα βρει τον τρόπο να στηρίξει την παράταξη «με πολύ καθαρό τρόπο».

«Ο καθένας το εκφράζει αυτό όπως μπορεί», είπε ακόμα ο Βαγγέλης Βενιζέλος, υπενθυμίζοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση.

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι το μαλακό υπογάστριο του πολιτικού συστήματος» και προειδοποίησε πως το πρόβλημα τη Δευτέρα θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάνε οι κότες», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι οι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές θα δώσουν ώθηση στη συγκρότηση της κεντροαριστεράς της ευθύνης μετά τις εκλογές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπενθύμισε επίσης ότι σε όλη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα. «Δείτε τι γίνεται με την πτώση της δημοτικότητας του Ολάντ, τους ακροδεξιούς στην Ολλανδία και τους ευρωσκεπτικιστές στη Βρετανία» εξήγησε.

Για τις δηλώσεις Σόιμπλε και την περίοδο διαπραγμάτευσης πριν γίνει ο ίδιος υπουργός Οικονομικών, είπε ότι δεν ξέρει πώς διαπραγματεύονταν ο Γ. Παπανδρέου, αλλά «φαντάζομαι ότι έκανε το καλύτερο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ