Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Μένουν Βραζιλία τα αδέλφια Τουρέ

Μετά την τραγική είδηση του χαμού του μικρού τους αδελφού, τα αδέλφια Τουρέ που ενισχύουν την Εθνική ομάδα της χώρας τους στο Μουντιάλ, ξεκίνησε μια συζήτηση για το αν οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στη Βραζιλία για τις υποχρεώσεις της Ακτής στο Μουντιάλ, ή θα αποχωρήσουν για την κηδεία του Ιμπραΐμ.

Ωστόσο, δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν ότι οι δυο διεθνείς ύ αποφάσισαν να μείνουν και να βοηθήσουν την Ακτή Ελεφαντοστού να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα και να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Μάλιστα την Παρασκευή έδωσαν κανονικά το παρών στην προπόνηση των «ελεφάντων», αφού προηγήθηκε προσευχή για τον μικρότερο αδερφό της οικογένειας Τουρέ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας , Σιντ Ντιαλό, τον προπονητή της ομάδας, Σαμπρί Λαμουσί, οι οποίοι προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό των δύο παικτών μετά την απόφαση που έλαβαν.

«Αυτή είναι μία τραγωδία για την αποστολή. Πρόκειται για ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι σημαντικό για την ομάδα (ότι μένουν)», ειπώθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας.

 

 

Πηγή: enet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ