Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2024

Οι κίνδυνοι από τις τηγανητές πατάτες

Βρετανοί επιστήμονες δημοσίευσαν πρόσφατα στην «Επιθεώρηση Γεωργικής & Διατροφικής Χημείας (JAFC) μία έρευνά τους, στην οποία εξέταζαν κατά πόσο συγκεκριμένες τροφές μπορεί να θεωρηθούν επικίνδυνες για την υγεία, εξαιτίας ορισμένων ουσιών που περιέχουν σε υψηλές συγκεντρώσεις. Όπως διαπίστωσαν, μία από τις πιο επικίνδυνες είναι οι τηγανητές πατάτες, και δη οι προτηγανισμένες, οι οποίες φάνηκε πως έχουν περισσότερες πιθανότητες να περιέχουν υψηλά επίπεδα ιδιαίτερα καρκινογόνων χημικών ουσιών…

Διαβάστε περισσότερα στο: isotimos.gr



ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

spot_img

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ