Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη ποζάρει με τις πανέμορφες αδελφές της (φωτο)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βγάζει το αυστηρό της ταγιέρ της και ποζάρει ξέγνοιαστη στο πλευρό των δύο αδελφών της, σε μια ασυνήθιστη για αυτήν συνέντευξη στο Thema People.

Η υπουργός τουρισμού αναπολεί τα παιδικά της χρόνια μαζί με τις δύο μικρότερες αδελφές της Δανάη (αριστερά) και Χριστίνα (δεξιά).

Οι τρεις όμορφες κυρίες μιλούν για τα καλοκαίρια τους στο Ρέθυμνο αλλά και τα Χριστούγεννα που τους έχουν μείνει αξέχαστα.

«Κάποια Χριστούγεννα, αν και σε διαφορετικές πόλεις η καθεμιά, πήραμε την απόφαση να συναντηθούμε. Έφυγε η Χριστίνα από το Λονδίνο και ήρθε και με βρήκε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να πάμε μαζί να βρούμε τη Δανάη στην Ουάσινγκτον. Ομολογώ πως ήταν από τα ωραιότερα και πιο διασκεδαστικά Χριστούγεννα της ζωής μας».

Σήμερα οι τρεις αδερφές είναι παντρεμένες, με την Δανάη να έχει τρία παιδιά και την Χριστίνα τέσσερα. Όμως διατηρούν καθημερινή επαφή, ενώ όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν έχουν καθιερώσει πάντα μια μέρα μόνο για τις τρεις τους γνωστή και ως «sisters day».

«Tο έχουμε ξεκαθαρίσει στους συζύγους μας ότι οι αδερφές Κεφαλογιάννη θεωρούν ιερή τη “sisters day” που έχουν καθιερώσει, τη μέρα δηλαδή που αφιερώνουμε τον χρόνο μας αποκλειστικά στις τρεις μας».

kefalogianni_sisters2
kefalogianni_sisters1_h_633_451

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ