Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Νέα διακοπή ρεύματος σε τετραπληγικό από την ΔΕΗ

Η ΔΕΗ έκανε για δεύτερη φορά το μεγάλο λάθος να κόψει ρεύμα σε σπίτι τετραπληγικού, που παραλίγο να χάσει την ζωή του.

Περίπου μια βδομάδα μετά τον θάνατο της 56χρονη Ευτυχίας Ποποδάκη από τα Χανιά, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στον 45χρονο Μιχάλη από τον Χολαργό, που εξαρτάται από την μηχανική του υποστήριξη.

Όπως δήλωσε στην «Ελευθεροτυπία» ο 45χρονος, που είναι πολύτεκνος και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, έχει διαβήτη και βαριά αναιμία, «όταν κόπηκε το ρεύμα, πήγα απευθείας στο Σισμανόγλειο, με υποξαιμία και αρρυθμίες».

Η σύζυγος του 45χρονου πήγε να διαμαρτυρηθεί στην εταιρία για την διακοπή και την ενημέρωσαν ότι είχε χαθεί η καρτέλα της περίπτωσης τους. Νωρίτερα τους είχε στείλει συνολικά πέντε λογαριασμούς, ύψους 1.900 ευρώ, στους οποίους περιλαμβανόταν και το «χαράτσι».

«Πήρα τηλέφωνα σε όλα τα υπουργεία και διαμαρτυρήθηκα, εξήγησα τι συμβαίνει, η γυναίκα μου πήγε στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθεί γιατί είμαστε στο κοινωνικό τιμολόγιο. Της είπαν ότι έχασαν την καρτέλα με τα στοιχεία μας. Τελικά, έγινε επανασύνδεση. Αν ήταν κάποιος ηλικιωμένος που δεν ήξερε πώς να το χειριστεί, θα θρηνούσαμε θύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 45χρονος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ