Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Τους έπιασαν, τους έγδυσαν και τους έκαναν περιτομή με το ζόρι (φωτο & video)

Η σεξουαλική ευχαρίστηση των συζύγων τους κόστισε ακριβά σε 12 πολίτες της Κένυας που αναγκάστηκαν κυριολεκτικά με την βία να κάνουν περιτομή.

Κάτοικοι των επαρχιών Luo, Turkana, Iteso και Luhyia της Κένυας, από όπου προέρχονται και τα θύματα, έπιασαν, έγδυσαν και έκαναν με τη βία περιτομή στους άντρες για να τιμήσουν την παράδοση στην περιοχή τους.

Οι σύζυγοι των κυρίων φέρεται να είχαν παραπονεθεί ότι οι άντρες τους δεν είχαν τις ίδιες αποδόσεις στο κρεβάτι με άντρες που είχαν κάνει περιτομή και φυσικά η κοινότητα εισάκουσε τις επιθυμίες τους.

Η τελετή έλαβε χώρα στην πόλη Μoi’s Bridge και οι κυρίες δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένες από την «εγχείρηση» καθώς έτσι έγιναν πιο καθαροί και σίγουρα καλύτεροι στο κρεβάτι.

1407168785744_wps_2_mOIS_bRIDGE_kENYA_lOCATOR

«Είμαστε ευτυχισμένες που οι άντρες μας έκαναν την περιτομή, γιατί οι άντρες χωρίς περιτομή είναι βρώμικοι και δεν τα πάνε καλά στο κρεβάτι και έτσι είμαστε σίγουρες ότι οι γυναίκες τους δεν θα είναι ευτυχισμένες», δήλωσε μια από αυτές.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό West FM της Κένυας, οι άντρες είχαν αποφύγει την διαδικασία ή ανήκαν σε φυλή της επαρχίας Luhyia, που δεν κρατά το έθιμο.

Στα 12 θύματα δόθηκε χρηματική αποζημίωση για να μπορέσουν να λάβουν ιατρική περίθαλψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ