Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Σπαρακτική έκκληση μητέρας αιχμαλώτου του ΙΚ: Ελευθερώστε το παιδί μου

Η μητέρα του Αμερικανού δημοσιογράφου Στίβεν Σότλοφ, που εμφανίστηκε στο βίντεο της εκτέλεσης του Τζέιμς Φόλεϊ και ονοματίστηκε ως το επόμενο θύμα, κάνει σπαρακτική έκκληση προς τον επικεφαλή του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, να απελευθερώσει το παιδί της.

Η Σίρλεϊ Σότλοφ δηλώνει: «Απευθύνω ένα μήνυμα σε εσάς, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι αλ Κουράισι αλ Χουσάινι, χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους. Είμαι η Σίρλεϊ Σότλοφ. Ο γιος μου Στίβεν είναι στα χέρια σας. Εσείς, ο χαλίφης, μπορείτε να του δώσετε αμνηστία. Σας παρακαλώ να απελευθερώσετε το παιδί μου».

Η κυρία Σότλοφ, που είναι δασκάλα στο Μαϊάμι, συνεχίζει λέγοντας: «Ως μητέρα ζητώ από τη δικαιοσύνη σας να είναι φιλεύσπλαχνη και να μην τιμωρήσει τον γιο μου για πράγματα τα οποία δεν ελέγχει».

Ο 31χρονος δημοσιογράφος είχε απαχθεί από τους τζιχαντιστές στη Συρία, όπου και βρισκόταν για αποστολή. Αρχικά η απαγωγή του είχε κρατηθεί μυστική αλλά η παρουσίαση του στο βίντεο εκτέλεσης του 40χρονου Φόλεϊ ως το επόμενο θύμα αν δεν σταματήσουν οι Αμερικανοί τους βομβαρδισμούς, επιβεβαίωσε τις φήμες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ