Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης αλλά βρήκε τον έρωτα της ζωής του! (φωτο)

Μέσα από την πιο σκληρή δοκιμασία της ζωής του κατάφερε να γνωρίσει και να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του.

Ο Τζέιμς Κοστέλο ήταν ένα από τα πολλά θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στον μαραθώνιο της Βοστόνης και βγήκε από το επεισόδιο βαριά τραυματισμένος.

James Costello

Η επίθεση του προκάλεσε τόσο σοβαρά εγκαύματα που χρειάστηκε μήνες χειρουργικών επεμβάσεων και την τελική χρήση δέρματος γουρουνιού για να αποκατασταθεί η ζημιά στο δεξί του πόδι και το αριστερό του χέρι.

Νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες στο Massachusetts General Hospital και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Spaulding Rehabilitation Hospital.

Κάπου εδώ άρχισαν τα καλά νέα για τον Κοστέλο. Μια νοσοκόμα του κέντρου αποκατάστασης, η Κρίστα Νταγκοστίνο, στάθηκε στο πλευρό του σε όλη την δύσκολη περίοδο που χρειάστηκε να κάνει την μια χειρουργική επέμβαση μετά την άλλη.

μπ4

Η Κρίστα τον πρόσεχε καλύτερα από οποιονδήποτε ασθενή της και οι δυο τους πολύ σύντομα ερωτεύτηκαν.

«Είμαι χαρούμενος που χτυπήθηκα από την βόμβα. Εύχομαι όλοι οι υπόλοιποι να μην έπρεπε να το περάσουν, όμως δεν νομίζω να την γνώριζα διαφορετικά. Είμαι χαρούμενος», δηλώνει ο Κοστέλο.

μπ3

Το ζευγάρι μετά από οχτώ μήνες αρραβωνιάστηκε και το Σάββατο παντρεύτηκαν στο Hyatt Regency της Βοστόνης. Η λεπτομέρεια που ξεχωρίζει στον γάμο είναι ότι όλα τα ενδύματα θα δοθούν σε δημοπρασίες ώστε να βοηθηθούν κοινωφελή ιδρύματα.

μπ5

πηγή: huffingtonpost.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ