Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Το σακάκι του Ομπάμα έκλεψε όλα τα βλέμματα (φωτο)

Οι στιλιστικές επιλογές του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα επισκίασαν τα σοβαρά θέματα που ανέλυσε στην συνέντευξη τύπου του στον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος μίλησε για Συρία, Ιράκ, Ουκρανία, αλλά αυτό που θυμούνται όλοι από την συνέντευξη του είναι το φωτεινό κρεμ σακάκι του.

Η παγκόσμια κρίση και οι συρράξεις στην ανατολή έδωσαν χώρο στο look του Μπαράκ Ομπάμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

μ1

Οι χρήστες του twitter ξεσάλωσαν ως συνήθως με το κρεμ και φαρδύ σακάκι του πλανητάρχη, κάνοντας λόγο για εμφάνιση του ως ασφαλιστή «κατά των ανεμοστρόβιλων» που πλήττουν τη χώρα.

Μεταξύ των tweets για την ενδυματολογική επιλογή του Μπαράκ Ομπάμα ξεχωρίζει αυτό της δημοσιογράφου Μόλι Μπολ που μετέτρεψε το βιβλίο του αμερικανού προέδρου με τίτλο «Το Audacity of Hope» (Τολμώ να ελπίζω) σε «The Audacity of Taupe» που σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται ως το θράσος του γκρι.

μ2

Ακόμη πιο σαρκαστικός ο πολιτικός αναλυτής των New York Times δημοσιογράφος, παράφρασε το περίφημο «Yes we can» (Ναι, μπορούμε) από την πρώτη προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα το 2008 σε «Yes we tan» σαφής αναφορά στο χρώμα του σακακιού του αμερικανού προέδρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα προκαλεί με τις επιλογές του καθώς σε πασχαλινή του εμφάνιση είχε φορέσει ένα σακάκι στο χρώμα της άμμου, που επίσης σχολιάστηκε δυσμενώς. Και όλα αυτά σε περίοδο παγκόσμια οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ