Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Βρετανία: φωτογράφισε τον επίδοξο βιαστή της και οι αρχές τον συνέλαβαν

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 22χρονος δράστης απόπειρας βιασμού στη Βρετανία, η οποία τον εντόπισε χρησιμοποιώντας φωτογραφία που τράβηξε το θύμα του!

Αναλυτικότερα, στις 15 Ιουνίου ο 22χρονος Luis Silva είχε επιτεθεί και είχε προσπαθήσει να βιάσει μια 23χρονη κοπέλα, η οποία όμως κατάφερε να τον φωτογραφίσει με το κινητό της τηλέφωνο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν και αυτή που βοήθησε την αστυνομία στις έρευνές της και στη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης που ήταν μεθυσμένος το βράδυ της επίθεσης, είχε πλησιάσει την κοπέλα και την είχε αναγκάσει να τον αγγίξει. Όταν εκείνη έβγαλε το κινητό της ο Silva της επιτέθηκε και την έριξε κάτω. Εκείνη τον ενημέρωσε πως τον έχει καταγράψει και στη συνέχεια ο Silva προσπάθησε να της κλέψει το κινητό. Η κοπέλα όμως άρχισε να τρέχει και κατάφερε τελικά να ξεφύγει με τα αποδεικτικά στοιχεία στο κινητό της τηλέφωνο.

«Το θύμα είχε την πανέξυπνη ιδέα να καταγράψει την επίθεση», είπε ο δικαστής, ο οποίος έστειλε στη φυλακή τον Silva για 3,5 χρόνια με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, απόπειρα ληστείας και ασέλγειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ