Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση φίλαθλος μετά τα επεισόδια στο Ηρόδοτος – Εθνικός

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο φίλαθλος του Εθνικού που δέθηκε επίθεση από φιλάθλους του Ηροδότου στο γήπεδο της Αλικαρνασσού στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Ο άτυχος Κωνσταντίνος Κατσούλης δέχθηκε άγρια επίθεση από μικρό αριθμό φιλάθλων του Ηροδότου λόγω ενός πανό που κρατούσε.

Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης όταν λιγοστοί οπαδοί του Ηροδότου -από την απέναντι κερκίδα- πήγαν στην κερκίδα όπου βρίσκονταν 15-20 φίλαθλοι του Εθνικού.

Ο Κατσούλης δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να κρατείται στη ζωή με τεχνικά μέσα. Οι γιατροί δηλώνουν ότι ίσως έχει και εσωτερική αιμορραγία.

Το παιχνίδι διακόπηκε μετά από προτροπή του αρχηγού του Εθνικού, Μανώλη Λύγκου και ο γιατρός της ομάδας προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Στο ίδιο θεραπευτήριο είναι ακόμη ένας φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο υπαίτιος του άγριου ξυλοδαρμού φαίνεται ότι έχει συλληφθεί από τις αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ