Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Απάντηση Γεωργιάδη στον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

«Έχουν δίκιο τα στελέχη της ΝΔ που αντέδρασαν» παραδέχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι οι δηλώσεις του προκάλεσαν έναν θόρυβο που δεν περίμενε και υποστήριξε: «Όπως το είπα, ακούστηκε πιο ωμό απ’ ότι θα το ήθελα. Όμως, το παίρνετε ξεκομμένο από μία μεγάλη κουβέντα».

Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι οι τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών είναι ασφαλείς λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.

«Η δική μου φράση πυροδότησε μία σειρά εξελίξεων. Πυροδότησε έναν φόβο που καθόλου δεν το ήθελα. Άλλωστε, οι τραπεζικές καταθέσεις είναι απολύτως ασφαλείς στην Ελλάδα, ακριβώς γιατί τηρούμε τις συμφωνίες μας και το πρόγραμμα», δήλωσε.

«Πλέον, αναγκάζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν και να πουν ποιο είναι το δεύτερό τους σχέδιο» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος επέμεινε ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις στην οικονομία σε περίπτωση πολιτικής αστάθειας, δηλαδή εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ