Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Σέρρες: Δολοφόνησε την ερωμένη του για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους

Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 63χρονο που δολοφόνησε την ερωμένη του για να την εμποδίσει να αποκαλύψει την μυστική τους σχέση.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του εραστή της, που αφού της στέρησε τη ζωή την πέταξε σε απόκρημνη χαράδρα του όρου Μπέλες.

Τα ίχνη της 53χρονης μητέρας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί τον περυσινό Μάιο και οι η αστυνομία συνέλαβε τελικά τον περασμένο Νοέμβριο τον 63χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, με τον οποίο το θύμα φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση.

Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το σημείο που διεπράχθη, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στην οικογένειά του τον παράνομο δεσμό τους.

Στο σημείο που πέταξε το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκαν τα ρούχα της αλλά και μέρος των οστών της.

Στην απολογία του ο 63χρονος αρνήθηκε την δολοφονία τονίζοντας ότι πρόκειται για τραγικό ατύχημα. Όπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την απώθησε, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό. Οι ισχυρισμοί του πάντως δεν έπεισαν και πλέον ο δράστης βρίσκεται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ