Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Η Gaga – αυτή τη φορά – μας δείχνει το στήθος της!

Με άκρως αποκαλυπτική «ενδυμασία» εμφανίστηκε, για άλλη μία φορά η Lady Gaga, ακροβατώντας μεταξύ εκκεντρικού και κακόγουστου, με τη ζυγαριά να κλείνει αρκετές φορές προς το δεύτερο…

1

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της εκκεντρικής Αμερικανίδας ποπ σταρ ήταν στο Παρίσι, όπου πραγματοποίησε συναυλία στις 31 Οκτωβρίου, ενώ οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι τραβηγμένες έξω από το ξενοδοχείο «Le Bristol».

2

Όπως μπορείτε να διακρίνετε, η ποπ σταρ είπε και αυτή τη φορά να βάλει κάτι… απλό, λιτό και απέριττο, με μότο της, καθώς φαίνεται, το «όσο πιο λίγα, τόσο πιο καλά»!

3

Δε γνωρίζουμε αν η αφορμή για τη συγκεκριμένη ενδυμασία ήταν το αμερικάνικο Halloween, ωστόσο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί αποκριάτικο κοστούμι, όπως άλλωστε και τα περισσότερα ντυσίματα της γνωστής σταρ.

4

Ωστόσο, μιας και έχουμε δει σχεδόν τα πάντα πια από τη διάσημη Αμερικανίδα, δε θα μας έκανε καθόλου εντύπωση αν επέλεγε πλέον στις συναυλίες της να πηγαίνει εντελώς γυμνή, καθώς όσα έχουν μείνει στη φαντασία είναι λίγα και μάλλον… ανούσια.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ