Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Κακλαμάνης: Δεν ψηφίζω την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ

Μόνο αναίμακτα φαίνεται πως δεν θα περάσει η ρύθμιση για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος από τη Βουλή με τα αντάρτικα να αρχίζουν από νωρίς σήμερα το πρωί.

Με την έναρξη της συνεδρίασης η βόμβα ήρθε από τον τέως Πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει διάταξη για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος από την ρύθμιση για τις 100 δόσεις.

«Η απαξίωση της Βουλής επιτρέπει το θράσος στους δανειστές να ζητούν να αλλάξουμε το νόμο που ψηφίσαμε πριν από λίγες ημέρες. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει από τον ομιλούντα» ξεκαθάρισε ο κ. Κακλαμάνης.

Ο τέως Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά του για τις συνεχείς απουσίες του Υπουργού από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο τονίζοντας ότι η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση «είναι ψήφος ανοχής» και πρόσθεσε ότι η οργή του σταματά στο μη χείρον διότι ξέρει τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ