Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Σοκαριστική μαρτυρία για το «άλμα» 60χρονου στις ράγες του ηλεκτρικού

Τέλος στη ζωή προσπάθησε να δώσει νωρίτερα το μεσημέρι ένας άνδρας, πηδώντας στις γραμμές του τρένου, στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Ταύρο, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, ήταν καλοντυμένος και είχε φτάσει στο σταθμό λίγα λεπτά νωρίτερα, γύρω στις 15:30.

Όταν είδε το τρένο να πλησιάζει, ο άνδρας αποφασισμένος, πήρε φόρα και «βούτηξε» στις γραμμές, με τους παρευρισκόμενους να παρακολουθούν έντρομοι τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους, και ανήμποροι να τον βοηθήσουν, καθώς το τρένο βρισκόταν μόλις μερικά μέτρα μακριά.

“Κάναμε νοήματα στον οδηγό, μήπως προλάβει να σταματήσει, όμως ήταν ήδη αργά” περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο άνδρας παρασύρθηκε από το τρένο, το οποίο σταμάτησε όταν το σώμα του βρισκόταν κάτω από το τρίτο βαγόνι…

Άμεσα στο σημείο έφτασαν έξι άνδρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα, οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, χρησιμοποιώντας σχοινιά και άλλα μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν τα στελέχη της έφτασαν στο σημείο ο άνδρας ήταν βαριά τραυματισμένος αλλά εξακολουθούσε να αναπνέει.

“Ο άνθρωπος ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, και έφερε εκτεταμένα εγκαύματα. Δέν ξέρω άν ήταν ζωντανός ή νεκρός” ανέφερε μιλώντας στο ereportaz, ο άνθρωπος που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής απο τον 60χρονο,

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Εν τω μεταξύ, εδώ και περίπου μία ώρα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ, με τα δρομολόγια να εκτελούνται κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ