Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024

Να γιατί πρέπει να κόψεις από σήμερα το γάλα και τη ζάχαρη από τον καφέ σου

Το πρώτο υλικό που δεν θα πρέπει να βάζεις στον καφέ σου είναι πολύ πιθανό να είναι και το τελευταίο που φαντάζεσαι πως είναι βλαβερό. Σύμφωνα με έρευνες, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε γάλα στον καφέ, καθώς όταν αυτό αναμιχθεί με υψηλές ποσότητες καφεΐνης, τότε αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου α…

Διαβάστε περισσότερα στο : HealthReportaz.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ