Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Οδηγός για αντηλιακή προστασία

Στη χώρα μας αγαπάμε πολύ το καλοκαίρι, πράγμα πολύ λογικό καθώς είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, τα μοναδικά νησιά της αλλά και τον περίφημο ελληνικό ήλιο. Τα αντηλιακά προσφορά είναι τα πιο κατάλληλα προϊόντα για να μας προστατέψουν από τις ακτίνες του ήλιου. Αυτές είναι απαραίτητες τόσο για τη ζέστη και το φως που μας προσφέρουν όσο και για τη σωστή ανάπτυξη και λειτουργία του σώματός μας. Ωστόσο, κρύβουν και πολλούς κινδύνους. Τα αντηλιακά προσφορά λοιπόν είναι η πιο σωστή λύση.

Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι από την έκθεσή μας στον ήλιο, άλλοι μικροί και άλλοι μεγάλοι. Μερικά από τα προβλήματα που προκύπτουν είναι η φωτογήρανση, δηλαδή η αλλοίωση της υφής της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία, τα εγκαύματα, οι κηλίδες , οι αλλοιώσεις στις ελιές κ.α.

Τα καλά νέα είναι ότι η επιστήμη γνωρίζει πλέον τους κινδύνους του ήλιου και έχει φροντίσει να μας θωρακίσει βελτιώνοντας τα αντηλιακά. Τα τελευταία παρέχουν πλέον μεγάλη προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου και δεν εγγυώνται απλά ένα ομοιόμορφο μαύρισμα στις διακοπές μας. Στις μέρες μας υπάρχουν αντηλιακά που είναι ειδικά διαμορφωμένα για συγκεκριμένες ανάγκες ή για χρήση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ