Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Peter Spiegel (FT): Αν ο Βαρουφάκης έχει προβλήματα με την αποστολή της λίστας, ας τη στείλει σε εμένα…

Ειρωνικός απέναντι στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εμφανίζεται για άλλη μία φορά ο Αμερικανός δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel, συνεχίζοντας την ιδιότυπη κόντρα μεταξύ τους, με νέο «επεισόδιο» στο twitter.

O Αμερικανός δημοσιογράφος, σχολιάζοντας με ειρωνική διάθεση την καθυστέρηση της αποστολής της λίστας των μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση, έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο:

«Αν ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει προβλήματα με την αποστολή της λίστας των μεταρρυθμίσεων, είναι ελεύθερος να τη στείλει σε μένα πρώτα με email κι εγώ θα βρω σε ποιον να τη δώσω».

spiegel

Σημειώνεται ότι η «κόντρα» μεταξύ των δύο ξεκινά από τις 12 Φεβρουαρίου, όταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών διέψευσε το δημοσιογράφο των FT, και τα όσα έγραφε ο κ. Σπίγκελ για το κείμενο που αρχικά συμφώνησαν στο Eurogroup και εν συνεχεία απερρίφθη από την ελληνική πλευρά. Μάλιστα, ο κ. Βαρουφάκης τότε, είχε καλέσει τον δημοσιογράφο να κρατήσει αποστάσεις από ύποπτες διαρροές.

varouf

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ