Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Η ανοιξιάτικη συλλογή της εταιρίας Blanco

To Blanco είναι μία πολύ γνωστή ισπανική φίρμα που διαθέτει στο κοινό ρούχα αλλά και πληθώρα αξεσουάρ. Οι τιμές του είναι πολύ προσιτές και μπορείς να βρεις τα προϊόντα που ψάχνεις στα διάφορα καταστήματα στη χώρα αλλά και στο site του. Η ανοιξιάτικη συλλογή του είναι άκρως εντυπωσιακή και σε κάνει να νιώθεις πιο κομψή και θηλυκή από ποτέ. Πάμε να δούμε τα συνολικά outfits κι εσύ εμπνεύσου για τις επόμενες αγορές που θα κάνεις.

anixiatiki-sillogi-tis-eterias-blanco1

Το floral φόρεμα που θα επιλέξεις θα πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο ώστε να μην είναι μία από τα ίδια. Το Blanco σου προτείνει αυτό το φόρεμα που φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, είναι σαν να αποτελείται από δύο τμήματα και διαθέτει τσέπες. Συνδύασέ το μα μαύρα oxfords για τέλεια αντίθεση και ένα μαύρο σατέν κιμονό.

anixiatiki-sillogi-tis-eterias-blanco

Η άνοιξη επιτάσσει περισσότερο λευκό στο ντύσιμο από ποτέ και παστέλ αποχρώσεις που συμπληρώνουν ιδανικά το total white. Θα το πετύχεις με ψηλόμεσο παντελόνι, καλύτερα σε crop γραμμή και ένα ημιδιάφανο φαρδύ top. Το light blue jacket σου δίνει έναν casual chic αέρα.

anixiatiki-sillogi-tis-eterias-blanco2

Ποιός είπε ότι το animal print δεν μπορεί να είναι αμιγώς chic και ρομαντικό; Αν επιλέξεις την απόχρωση που σου προτείνει το Blanco, θα έχεις ένα φόρεμα με γήινο αποτέλεσμα που συνδυάζεται ιδανικά με nude ή λευκές γόβες. Αν θέλεις ένα πιο fun χρώμα, τόλμησε τις γόβες σε φιστικί ή λεμονί.

anixiatiki-sillogi-tis-eterias-blanco3

Οι λεπτές καμίσες θα επανέλθουν μετά το φθινόπωρο και αντικαθιστούν επάξια τα πιο βαριά φορέματα. Τώρα έχεις δύο κομμάτια σε ένα και μάλιστα σε μοντέρνα εκδοχή για αξέχαστες εμφανίσεις. Καμίσα σε άσπρο και μαύρο από απαλό μεταξωτό ύφασμα που συνδυάζεται με χρυσά πέδιλα και ένα clutch σε παστέλ απόχρωση.

anixiatiki-sillogi-tis-eterias-blanco4

Το μικρό μαύρο φόρεμα των 90s δηλώνει παρόν κι εμείς δεν μπορούμε να του αντισταθούμε. Η κλασική εφαρμογή και η λεπτή τιράντα το κάνουν sexy αλλά και βάση για κάθε styling. Βάλτο με ασημένια πέδιλα και μία ζακέτα σε στιλ κιμονό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ