Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024

Η διατροφή με χαμηλή γλουτένη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για διαβήτη

Οι άνθρωποι που αποφεύγουν τη γλουτένη, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ενώ η κατανάλωση περισσότερης γλουτένης μειώνει αυτό τον κίνδυνο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, στο κριθάρι και στη…

Διαβάστε περισσότερα στο : HealthReportaz.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ