Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

6 στυλιστικά tips για μεγαλύτερο στήθος

Κοντές φούστες: Οι φούστες μίνι δίνουν περισσότερη βαρύτητα σε άλλο σημείο του σώματος. Αν θέλετε να είστε εξαιρετικά ελκυστικές, τότε οι φούστες μίνι είναι ένα στιλ κατάλληλο για αυτό το σκοπό. Τα γυναικεία πόδια θεωρούνται άκρως ελκυστικά για τους άντρες και για αυτό το λόγο οι φούστες μίνι θεωρούνται αρκετά σέξι.

Εξώπλατο: Το εξώπλατο είναι ένα στιλ που θα λέγαμε ότι ταιριάζει “γάντι” στις γυναίκες με μικρό στήθος. Όταν αναφερόμαστε σε εξώπλατα ρούχα, θεωρούμε ότι σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τόσο τα εξώπλατα φορέματα όσο και οι εξώπλατες μπλούζες. Προσδίδουν απόλυτη θηλυκότητα στη γυναίκα και τραβούν τα βλέμματα στην πίσω πλευρά του σώματος κάνοντας έτσι το στήθος να αποτελεί δευτερεύουσα βαρύτητα οπτικά.

Ρούχα με μοτίβα: Αναφερόμαστε σε μπλούζες, πουκάμισα ή και φορέματα. Όταν ένα ρούχο έχει πολύχρωμα μοτίβα, τότε είναι μια καλή επιλογή για γυναίκες με μικρό στήθος. Τα μοτίβα εστιάζουν την προσοχή στα ίδια τα σχέδια και τα χρώματα κάνοντας έτσι τα βλέμματα να απομακρύνονται από σημεία του σώματος που δεν θέλετε να τονίσετε όπως για παράδειγμα το μικρό στήθος.

Ρούχα που λεπταίνουν τη μέση: Τα ρούχα που κάνουν τη μέση να φαίνεται αρκετά λεπτή, πολλές φορές δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους. Το ανθρώπινο μάτι έχει συνηθίσει να βλέπει τα πράγματα συγκριτικά, οπότε μια λεπτή μέση εκτός του γεγονότος ότι κολακεύει το σώμα, ταυτόχρονα “ξεγελάει” το μάτι και κάνει το μικρό στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο.

Ρούχα με οριζόντιες γραμμές: Τα ρούχα με οριζόντιες γραμμές είναι άλλη μια εναλλακτική λύση για γυναίκες με μικρό στήθος. Τα ρούχα αυτά μπορεί να δώσουν στους άλλους μια ψευδή εικόνα ότι το στήθος είναι μεγαλύτερο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σε αυτού του είδους τα ρούχα, είναι ότι πολλές φορές μπορεί να κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πιο παχουλή. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο.

Ρούχα με βολάν στην περιοχή του στήθους: Άλλη μια πολύ καλή ιδέα για ρούχα για μικρό στήθος είναι τα ρούχα με βολάν στην περιοχή τους στήθους. Τα ρούχα αυτά εκτός του ότι παρέχουν μεγάλη “συγκάλυψη” του μικρού στήθους, το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ