Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2024

Τα ένζυμα σε απορρυπαντικά και τρόφιμα μπορεί να προκαλούν αλλεργίες

Τα τεχνητά (γενετικά τροποποιημένα) ένζυμα που χρησιμοποιούνται συχνά σε απορρυπαντικά, προϊόντα καθαρισμού, τρόφιμα, καλλυντικά, φάρμακα και άλλα χημικά προϊόντα της καθημερινότητας, είναι δυνητικά αλλεργιογόνα, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα. Γι′ αυτό θα πρέπει να υφίστανται ελέγ…

Διαβάστε περισσότερα στο : HealthReportaz.gr



ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

spot_img

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ