Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

(Video) Άλλο πάλι και τούτο, έκλεψαν καρχαρία από ενυδρείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ενυδρείο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ, όπου τρεις δράστες προσπάθησαν να κλέψουν έναν μικρό καρχαρία!

Δύο άντρες και μια γυναίκα περνούσαν πάνω από μια δεξαμένη όπου οι επισκέπτες επιτρέπεται να αγγίζουν και να ταΐζουν ορισμένα ψάρια. Τότε ένας εξ αυτών άρπαξε από την ουρά έναν μικρό καρχαρία, οι άλλοι δύο τον τύλιξαν σε βρεγμένη κουβέρτα και μετά τον έβαλαν σ’ έναν κουβά τοποθετημένο σ’ ένα παιδικό καροτσάκι!

Οι τρεις ξεκίνησαν να φύγουν παριστάνοντας ότι κουβαλούν ένα μωρό, αφήνοντας πίσω τους ίχνη από τα νερά που έτρεχαν. Ένα μέλος του προσωπικού του ενυδρείου που αντιλήφθηκε τι συνέβη, τους ακολούθησε στο πάρκινγκ προσπαθώντας να τους κλείσει το δρόμο, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον ύποπτο που κουβαλούσε τον καρχαρία και ο οποίος έβαλε μπροστά και έφυγε. Οι άλλοι δύο συνεργάτες του ομολόγησαν την ενοχή τους.

Ευτυχώς, οι πληροφορίες που έδωσε το κοινό βοήθησαν την αστυνομία να εντοπίσει το φορτηγάκι που χρησιμοποίησαν οι κλέφτες και να συλλάβει έναν 38χρονο άνδρα.

Οι υπεύθυνοι του ενυδρείου φοβήθηκαν ότι ο καρχαρίας μήκους 45 εκ. ονόματι Helen δεν θα επιβιώσει, αλλά τελικά τους επεστράφη σώος και αβλαβής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ