Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ενοχλημένοι στο Twitter.gr με τις αποκαλύψεις για την Κινέτα

Μερική ενόχληση δημιούργησε σε ορισμένα κυβερνητικά ακάουντ το tweet του Νίκου Ρωμανού σχετικά με τους νεκρούς που απέκρυψε η κυβέρνηση στη φωτιά της Κινέτας.

Μόλις ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναδημοσίευσε την αποκλειστική είδηση της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, γνωστά και μη εξαιρετέα ακάουντ έσπευσαν να την υποβαθμίσουν, χωρίς όμως να δώσουν μεγάλη συνέχεια, προφανώς για να μην επεκταθεί το θέμα, κάτι που δεν θα το ήθελαν καθόλου!

Πρώτος ενοχλήθηκε ο χρήστης “Σαδεντρέπεσαι”, ενεργοποιόντας στα σχόλια το χρήστη “EllNikos”, από τα πιο κανούρια συριζαϊκά ακάουντ του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου:

Ενοχλημένη από την είδηση και με διάθεση σαρκασμού έδειξε και η γνωστή χρήστης “konel_vlachar”

Το γνωστό φιλοκυβερνητικό ακάουντ “Thanasis nostimos” δημοσίευσε ειρωνικά το ποστάρισμα του Ν. Ρωμανού, αλλά δεν πήρε ούτε ένα retweet και η ειρωνία του αγνοήθηκε παντελώς

Το ακάουντ “Vassiliki” σχολιάζει πως το άρθρο είναι ενυπόγραφο και δεν καταλαβαίνει πως έτσι αποκτά μεγαλύτερη εγκυρότητα, καθώς φέρει την υπογραφή δημοσιογράφου με 20ετή σταδιοδρομία στην πλάτη του και μάλιστα κάτοικο Κινέτας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ