Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Έρχονται μαλλιοτραβήγματα σε καθημερινή εκπομπή…

Ατσαλένια υπομονή κάνουν (για λίγο ακόμα) δύο γνωστές κυρίες της τηλεόρασης οι οποίες φέτος κάθονται δίπλα-δίπλα στον καναπέ καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Τι κι αν μπροστά στις κάμερες χαμογελούν; Πίσω από αυτές τα «μαχαιρώματα» πάνε κι έρχονται.

Κάθε Παρασκευή πηγαινοέρχονται στα γραφεία του διευθυντή προγράμματος, ο οποίος κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην τις πετάξει εκτός κτιρίου, αφού για δύο μήνες είναι ο μόνιμος αποδέκτης των παραπόνων τους.

«Δεν γίνεται, δεν πάει άλλο. Ή εκείνη ή εγώ. Με διακόπτει συνεχώς την ώρα που τοποθετούμαι στα θέματα, για να κάνει δήθεν την έξυπνη, μεταφέροντας τις ερωτήσεις που τους υπαγορεύουν από το κοντρόλ στο ακουστικό για να μη μένει μουγγή» ξέσπασε την τελευταία φορά στη διοίκηση του καναλιού η πιο μπριόζα παρουσιάστρια. Και δώσ’ του πάλι κλάματα, πάλι γκρίνια και πάλι πονοκέφαλος.

«Θα πιαστούν στα χέρια»

Οι δύο κυρίες, έμπειρες στην πρωινή ζώνη, προσπαθούν να επιβληθούν η μία στην άλλη διεκδικώντας η κάθε μία για τον εαυτό της τον ρόλο της «κεντρικιάς» από θέμα πρεστίζ. Η μια γνωρίζει καλά από ειδησιογραφία, η άλλη τα πάει θαυμάσια με τη σόου μπιζ. Η μια είναι όμορφη, η άλλη έχει ταπεραμέντο και γλώσσα ψαλίδι.

Ο σκηνοθέτης στο κοντρόλ ισορροπεί σε μια πολύ λεπτή γραμμή για να μην αδικήσει σε πλάνα καμία από τις δύο προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο. «Αυτές στον μήνα θα πιαστούν στα χέρια. Η δεξιά είναι θηρίο. Της τα έχει μαζεμένα. Αν δεν τελειώσει η εκπομπή για να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα, θα μας δούμε στα πρωτοσέλιδα. Θα γίνει χαμός. Βράζουν κανονικά» έλεγε τις προάλλες ο παραγωγός στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Χαμός και στα καμαρίνια

Ο «πόλεμος» ωστόσο έχει μεταφερθεί και στο καμαρίνι του styling. Ευτυχώς δεν φοράνε το ίδιο νούμερο στα ρούχα, γι’ αυτό και δεν έχουν αρπαχτεί για κάποιο φόρεμα. Όμως, στα αξεσουάρ όποια προλάβει παίρνει τα καλύτερα. Η όμορφη όμως, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, φέρνει και κοσμήματα από το σπίτι της προκειμένου να εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο. Έφτασαν πλέον σε σημείο να μπαίνουν στα στούντιο καθημερινά ακόμα και τέσσερις ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής για να έχει η κάθε μια χρόνο να φτιάξει υπέροχα μαλλιά, μακιγιάζ και, φυσικά, να κάνουν επαφές με την «ηγεσία» του προγράμματος ώστε να εξασφαλίσουν περισσότερα θέματα στον αέρα.

Το θέμα είναι ότι και οι δύο κυρίες «ψωνίστηκαν» με το γυαλί και τώρα επιθυμούν να παραμείνουν στη δημοσιότητα, η κάθε μία για τους δικούς τους λόγους. Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάστριες «σκοτώνονται» μεταξύ τους προκειμένου η μία να επικρατήσει της άλλης. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση η όμορφη της υπόθεσης έχει τον τρόπο της να επιβάλλεται, αλλά και τις γνωριμίες, αφού στη «δοξασμένη» πορεία της ζωής της έχει γνωρίσει κόσμο. Η μπριόζα έχει το «στόμα» της και επαγγελματική επάρκεια, κάτι που τη σώνει προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει μπρος ή πίσω από την κάμερα.

Η όμορφη μπορεί να εργαστεί μόνο μπροστά από την κάμερα. Άλλωστε, είναι όμορφη, το ξέρει και στα νιάτα της έχει κάνει πολλά εξώφυλλα, δίνοντας τροφή στον ανδρικό πληθυσμό.

Την έμπειρη προτιμά η διοίκηση

Πάντως, όπως έχει γίνει γνωστό από διαρροές του σταθμού, η διοίκηση δεν θέλει καμία από τις δύο στα νέα προγράμματα, ωστόσο, αν σωθεί μία, θα είναι εκείνη που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και φυσικά είναι πιο έμπειρη κι ας μην είναι καλλονή!

Το μέλλον θα δείξει, καθώς σύντομα ο σταθμός θα παρουσιάσει το καινούργιο του πρόγραμμα. Στο κάτω-κάτω της γραφής, πάντα κάθε χρόνο έρχεται καλοκαίρι. Μπορεί και του χρόνου να κάνουν την ίδια εκπομπή. Άλλωστε, σε κάθε ομάδα υπάρχουν οι βασικοί, αλλά υπάρχει και ο πάγκος με τους αναπληρωματικούς που ψάχνουν ευκαιρία να αναδειχθούν. Όπως και να ’χει, και οι δύο κυρίες τις ευκαιρίες τους τις είχαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ