Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Lady Gaga: Από τον αρραβώνα στον οριστικό χωρισμό

Είναι ο δεύτερος αρραβώνας που διαλύει.

Οι φήμες ξεκίνησαν πριν από 10 ημέρες περίπου όταν εμφανίστηκε στα Grammy χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι αρραβώνων της, και φούντωσαν όταν δεν ευχαρίστησε τον – τότε – αρραβωνιαστικό της Κριστιάν Καρίνο.

Η Lady Gaga πλέον επιβεβαίωσε πως χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, με οποίο ξεκίνησε να βγαίνει τον Φεβρουάριο του 2017, μετά τον αποτυχημένο αρραβώνα της με τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Ο οποίος, Κίνεϊ, να θυμίσουμε πως της είχε κάνει πρόταση γάμου το 2015, με ένα εκπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα καρδιάς, μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Οι πηγές δήλωσαν στο περιοδικό πως η σχέση με τον Κρίστιαν Καρίνο «απλά δεν προχωρούσε» λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου που της έκανε με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι, που λέγεται ότι αξίζει περίπου 300.000 – 400.000 δολάρια.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως «οι σχέσεις μερικές φορές τελειώνουν» και πως «δεν υπάρχει κάποια δραματική ιστορία πίσω από το χωρισμό».

Βέβαια φήμες θέλουν τον Μπράντλεϊ Κούπερ να είναι η πέτρα του σκανδάλου, όχι επειδή οι δύο τους έκαναν παράνομη σχέση, αλλά επειδή η διάσημη τραγουδίστρια τον ερωτεύτηκε και αποφάσισε ότι δεν είχε νόημα να προχωρήσει με τον αρραβώνα!

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ