Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Απέραντη θλίψη! Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Σγόντζος

Η ημέρα δεν είναι καλή για την οικογένεια του eReportaz. Ο πρώην αρχισυντάκτης του site και στενός συνεργάτης στην εκπομπή «Ρεπορτάζ» που προβλήθηκε από το Action 24 την τηλεοπτική σεζόν 2013-14, έφυγε από την ζωή ύστερα από εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες. Τον βρήκαν οι δικοί του άνθρωποι σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να το ξεπεράσει και τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ίδιος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της εκπομπής «Μουσικό καλειδοσκόπιο»και τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα».

Εδώ και κάποιες ώρες ο Κωνσταντίνος Σγόντζος άφησε τα εγκόσμια. Το μεγάλο παιδί της ελληνικής δημοσιογραφίας με την ψυχή αγγέλου δεν είναι μαζί μας. Καλό ταξίδι αδελφέ, φίλε, συνοδοιπόρε και πάνω απ’ όλα άνθρωπε!

 

Τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ήταν μια εκπομπή της EBU, που ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες.

Η Ελλάδα συμμετείχε στο παιχνίδι από το 1993 έως το 1999, και τα Παιχνίδια προβάλλονταν στη χώρας μέσω της ΕΡΤ. Ο Κώστας Σγόντζος παρουσίαζε την εκπομπή από το 1996 έως το 1999.

Από το 2014, ο Σγόντζος εργαζόταν στον Atlantis 105.2 FM ως μουσικός παραγωγός.

Εκτός από την ΕΡΤ, είχε επίσης εργαστεί στον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ και στον ALPHA.

Ως ραδιοφωνικός συντελεστής και παραγωγός είχε περάσει από τους σταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM, ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK και PLANET.

Είχε τέσσερις γάμους και δυο παιδιά από τους δυο πρώτους γάμους

Είχε αποκτήσει δύο κόρες ενώ, για ένα διάστημα, ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη και την Τάνια Μαντούβαλου

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ