Πίστεψαν πως αν τεμαχίσουν με χειρουργικό τρόπο τις πιπεριές και τις στουμπώσουν με χασίσι θα περάσει απαρατήρητο, αλλά ξέχασαν πως είναι μυρωδάτο.
Μια σίγουρα ιδιαίτερα νόστιμη τομή στην αγαπημένη μας μεσογειακή κουζίνα φαίνεται πως έκανε κάποιος από τους κρατούμενους ή τους συγγενείς τους στο προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης αλλοδαπών της Αμυγδαλέζας. Όπως ανακάλυψαν τα εντυπωσιασμένα μέλη κάποιας ειδικής ομάδας του κέντρου κράτησης, κάποιος επίδοξος Master Chef αποφάσισε να δώσει μια φρέσκια απάντηση στο κλασικό ερώτημα «γεμιστά με ρύζι ή γεμιστά με κιμά»: Την πρωτοπόρα προσέγγιση «γεμιστά με φούντα».
Πιο συγκεκριμένα, η νέα συνταγή (φυσικά μαζί με φωτογραφίες της), η οποία είναι (ωμές) πιπεριές γεμάτες φούντα, ανέβηκε στα social media από τον Πρόεδρο Συνοριακών Υπαλλήλων Αττικής, Θωμά Μπόζιαρη. Το δε εμπλεκόμενο γαστρονομικό παρεάκι, το οποίο χρησιμοποιήσε το συγκεκριμένο τρικ προκειμένου να περάσει την κάνναβη μέσα στο κέντρο κράτησης, συνελήφθη ομαδικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παπαδοπαίδια» έβαλαν μαριχουάνα σε θυμιατήρι μέσα σε Εκκλησία!
Η χρήση μαριχουάνας τροποποιεί το επιγενετικό προφίλ του σπέρματος
Όπως είπε ο πρόεδρος των Συνοριακών Υπαλλήλων:
«Η επιτυχία αυτή – η οποία έρχεται να προστεθεί στις τόσες καθημερινές επιτυχίες της Ειδικής Ομάδας – αντικατοπτρίζει και αντανακλά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από όλους τους συναδέλφους στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας.»
Ίσως να είχαν διαβάσει κάποια συνταγή για γεμιστά με χόρτα και να μπερδεύτηκαν, από την άλλη βέβαια με τα skills που έχουν τώρα άνετα μπορούν να ανοίξουν μαγαζί με μοριακή κουζίνα όταν θα ξεμπερδέψουν με το νόμο.
ΠΗΓΗ: luben.gr