Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024

Δίκη 28: Κατάθετει ο Φύσσας

Συνεχίστηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η δίκη των 28, όπου κατέθεσε ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας, για τα στημένα ματς στο ελληνικό ποδόσφαιρο με κατηγορούμενους τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και ακόμα 27 διαιτητές και ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Στο «μικροσκόπιο» των δικαστών και του εισαγγελέα βρέθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ολυμπιακός-Ατρόμητος, που έληξε 2-1 το 2015 και για τον οποίο ο Τάκης Φύσσας είχε καταθέσει ότι ο προπονητής του Ατρόμητου του είχε καταγγείλει πως ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας τού είχαν ζητήσει να μην παίξουν τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ανέφερε σχετικά:

«Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σα Πίντο στις αρχές Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα πριν το ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Εκείνος μου είπε κάποια πράγματα και τα εμπιστεύτηκα στον Αλαφούζο. Εκείνος πήγε στον εισαγγελέα και τα είπε. Με κάλεσε ο ανακριτής και πήγα. Εκεί δεν μπορούσα να μην πάω».

Τι σας είχε πει ο κύριος Σα Πίντο;

«Μου είπε ότι είχε δεχτεί πίεση και του είχαν πει να μη χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες, δεν μου είπε ποιοι. Μου είπε κατά λέξη ότι ήταν από τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας» ανέφερε.

«Αποφάσισα να φύγω μετά το ματς» μου είπε. Στο τέλος του ματς, είδα να φιλάει τους παίκτες έναν έναν και εκεί μου είπε ότι είχε αποφασίσει να φύγει.

Πρόεδρος: Υπήρχαν κι άλλα θέματα και έφυγε;

Φύσσας: Μου είπε συγκεκριμένα για αυτό το θέμα, δεν μου είπε αν είχε κι άλλα. Μείναμε μόνο σ’ αυτό το γεγονός. Είμαι πρωταθλητής Ευρώπης, αυτό στο ποδόσφαιρο θεωρούμε ότι δεν είναι σωστό. Ο προπονητής είναι αυτός που φτιάχνει την 11άδα. Θεώρησε ότι δέχτηκε παρέμβαση. Δεν μου είπε τους λόγους. Μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα παίξουν 4 ποδοσφαιριστές που εγώ ήθελα να βάλω και γι’ αυτό αποφάσισε να παραιτηθεί. Αυτό εγώ το εξέλαβα ότι δέχτηκε παρέμβαση στο επάγγελμά του, τον μείωσαν. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτό ένιωσα και αυτό είπα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

«Δεν μου ανέφερε πρόσωπα, εγώ μπήκα στη διαδικασία να δω ποιοι δεν αγωνίστηκαν» είπε, αν και διευκρίνισε πως από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, ο παλιός συμπαίκτης του, Κώστας Κατσουράνης, του είπε πως δεν συμμετείχε γιατί δεν ήταν έτοιμος: «Έλειπε στις Ινδίες και δεν ήταν έτοιμος για να παίξει στον αγώνα».

Εξάλλου, σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ανέφερε πως ο Φερνάντο Σάντος, που μίλησε στον προπονητή Σα Πίντο, του είπε ότι έφυγε για κάποιο λόγο.

Ο μάρτυρας ρωτήθηκε και ως προς το γεγονός ότι ο τότε προπονητής του Ατρόμητου Σα Πίντο διαψεύδει την παραπάνω συνομιλία μαζί του, για να απαντήσει ο Τάκης Φύσσας:

«Έχω προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω κάνει αυτά που έχω κάνει. Έχω μια ζωή όμορφη με την οικογένεια μου. Δεν έχω αντιδικίες. Σηκώθηκα λοιπόν ένα πρωί, κατασκεύασα μια ιστορία για να δημιουργήσω προβλήματα; […] Επειδή είμαι ποδοσφαιριστής, θεώρησα ότι έγινε παρέμβαση στο έργο του. Ο Σα Πίντο, όταν με πήρε, ήταν πυρ και μανία γιατί έγινε παρέμβαση στο έργο του. Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές έχει συμβεί ο πρόεδρος να επεμβαίνει στο έργο του προπονητή».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από τον εισαγγελέα της έδρας Χαρίλαο Λακαφώση, ο οποίος του είπε ότι λέει τη «μισή αλήθεια», καθώς απέκρυψε πως δύο από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ανέφερε στην κατάθεσή του τελικά έπαιξαν ως αλλαγές στο επίδικο ματς.

Εισαγγελέας: Διατυπώθηκε ο σκοπός της παρέμβασης στον Σα Πίντο;

Φύσσας: Όχι, θεώρησα ότι έγινε παρέμβαση στη δουλειά του. Είναι σοβαρό. Και αυτός το ίδιο θεώρησε. Μετά τη συνομιλία με Κατσουράνη διαπίστωσα ότι Κυβρακίδης και Ναπολεόνι έπαιξαν τελικά.

Εισαγγελέας: Στην ανάκριση είπατε ότι δεν παίξανε…

Φύσσας: Στην 11άδα δεν έπαιξαν. Παρακολουθούσα το παιχνίδι από το σπίτι με τα παιδιά μου, έβλεπα αποσπασματικά ορισμένες φάσεις. Ο προπονητής, όπως μου τα μετέφερε, με έβαλε στη διαδικασία να ψάξω να βρω ποιοι δεν έπαιξαν. Εγώ αυτά που είπα είναι αυτά που μου μετέφερε. Με πήρε ο προπονητής και μου είπε ότι του ειπώθηκε κάποιοι ποδοσφαιριστές να μην παίξουν.

Λακαφώσης: Και στο Πλατανιάς-Ατρόμητος έγιναν αλλαγές, γιατί να μην ήταν στημένο;

Φύσσας: Ήταν πεπεισμένος ότι έγινε παρέμβαση στο έργο του. Ήταν έξαλλος και γι’ αυτό παραιτήθηκε. Μετέφερα στον κ. Αλαφούζο αυτά που μου είπε ο Σα Πίντο για το συγκεκριμένο παιχνίδι για το οποίο την επόμενη ημέρα παραιτήθηκε. Πήρα τον Ρικάρντο Σάντος τηλέφωνο και μου απάντησε ότι μίλησε μαζί του, ότι ένιωσε κάποιου είδους ενόχληση από την ομάδα, δεν του άρεσε και γι’ αυτό παραιτήθηκε.

Για να συμπληρώσει σε άλλο σημείο: «Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα μου είπε ο άνθρωπος. Μετέφερα αυτά που ήξερα. Ας μην προχωρούσε ο ανακριτής».

Επίμονες ερωτήσεις δέχθηκε ο μάρτυρας από τον συνήγορο υπεράσπισης των κατηγορουμένων προέδρου και του τεχνικού διευθυντή του Ατρόμητου, κ. Μπαταγιάννη, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κατάθεση του Τάκη Φύσσα έγινε στον ανακριτή ενώ τότε είχε την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα μια εβδομάδα πριν τις καταγγελίες του, ο Ατρόμητος είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό…

Επίσης παραδέχθηκε πως εκείνη την περίοδο ο Ατρόμητος έπαιζε τρία παιχνίδια σερί σε μια εβδομάδα (Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή) και ότι συνηθίζεται οι ομάδες να κάνουν rotation και να μην παίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλους τους αγώνες.

Μπαταγιάννης: Ο Σα Πίντο έφυγε τσακωμένος;

Φύσσας: Θυμάμαι ότι μου είπε ότι τους είχα πει πως θα φύγω και έφυγα.

Μπαταγιάννης: Μετά ο Σα Πίντο ξαναπροσλήφθηκε πάλι;

Φύσσας: Ναι. Ο Σα Πίντο ξαναέκανε προπονητής στον Ατρόμητο για τους δικούς του λόγους. Είναι ένας καλός προπονητής, τώρα είναι στην πορτογαλική Μπράγκα. Ναι, ο Ατρόμητος έπαιζε ανά τρεις ημέρες εκείνη την περίοδο. Κάποιες φορές οι ομάδες κάνουν rotation σε αυτή την περίπτωση. Κάτι τέτοιο δεν μου είπε ο κ. Σα Πίντο.

Μπαταγιάννης: Τι άποψη έχετε για τον Σπανό;

Φύσσας: Έχει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Πάντα ο Ατρόμητος που όλοι χαιρόντουσαν να τη βλέπουν. Προσπαθούσε ποδοσφαιρικά να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Έχω πολύ καλή άποψη και για τον κύριο Αγγελόπουλο, είχα μαζί του κάποιες επικοινωνίες για παίκτες του Ατρόμητου που θέλαμε στην Εθνική. Έχω την άποψη ότι ήταν ένας σωστός άνθρωπος, όχι βρόμικος. Δεν μπορώ να διακρίνω αν ήταν μιλημένο το παιχνίδι. Δεν είχα κάνει καμία ενέργεια, πήγε ο Αλαφούζος, και μετά κλήθηκα και πήγα στον ανακριτή μετά από μισή ώρα. Η κρίση μου ήταν επηρεασμένη από όσα μου είχε πει ο κ. Σα Πίντο. Δεν ξέρω τι είπε ο Κατσουράνης στον Σα Πίντο. Με ρωτάτε για τον Κατσουράνη και τον Ολυμπιακό; Είναι αλήθεια, είναι κόκκινο πανί, έχει τα θέματά του. Πήγε ο Αλαφούζος, με πήρε τηλέφωνο, μετέφερα αυτά που μου είχε πει ο Σα Πίντο.

Μπαταγιάννης: Γνωρίζετε αν ήταν ύποπτος από την UEFA ο αγώνας;

Φύσσας: Δεν γνωρίζω πραγματικά.

Μπαταγιάννης: Γνωρίζετε αν πριν μια εβδομάδα είχε παίξει Ατρόμητος-ΠΑΟ;

Φύσσας: Θυμάμαι ναι, αυτός ο αγώνας δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έγινε.

Μπαταγιάννης: Είχατε πρόβλημα ότι δεν πάει καλά η ομάδα;

Φύσσας: Η ομάδα έκανε μια ήττα, αλλά η ήττα δεν άλλαξε προγραμματισμό και το πλάνο της ομάδας.

Μπαταγιάννης: Σας ζητήθηκαν ευθύνες γι’ αυτή την ήττα;

Φύσσας: Όχι, καμία ευθύνη.

Μπαταγιάννης: Αν δεν σας έπαιρνε τηλέφωνο, το περιστατικό ήταν τέτοιο για να πάτε από μόνος σας;

Φύσσας: Μέχρι τότε δεν είχα πάει, αν δεν με έπαιρνε δεν θα πήγαινα. Με πήρε και αναγκαστικά πήγα. Όταν με ρώτησε για την κρίση μου ο ανακριτής, εκείνη την ώρα του είπα αυτά τα πράγματα. Δεν είχα έγγραφα μαζί μου, όταν με πήρε τηλέφωνο είδα ποιοι παίκτες ήταν. Ένα κουμπάκι ήταν…

«Έχω βιώσει αδικίες»

Ο Τάκης Φύσσας δεν αναφέρθηκε σε άλλο ποδοσφαιρικό αγώνα και δεν κατήγγειλε άλλα περιστατικά. Όμως ανέφερε:

«Δεν μπορώ να σας πω για το 2011-2015. Σαν ποδοσφαιριστής σίγουρα έχω βιώσει πολλές αδικίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται όλο αυτά τα χρόνια, αυτό υπάρχει στην αντίληψη όλων των Ελλήνων, πόσο μάλλον σε μένα που αγωνιζόμουν. Δεν μπορώ να ξέρω τι γινόταν, ένιωθα ότι οι αποφάσεις δεν ήταν σωστές. Μπορεί να έγιναν ανθρώπινα λάθη, αλλά πέρναγε ότι ορισμένα λάθη μπορεί να είχαν δόλο.Ευτυχώς έχουμε την εθνική ομάδα που κρατούσε ψηλά τη σημαία. Υπάρχει μια διάθεση να αλλάξει προς το καλύτερο το ποδόσφαιρο. Οι ξένοι διαιτητές τώρα είναι ακόμη ένα βήμα προς την καλύτερη εξέλιξη των αγώνων. Ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια έχει αδικηθεί.

«Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι πρωταγωνιστές»

Σε ερώτηση της προέδρου Αριστέας Τσαμαδιά για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, ο Τάκης Φύσσας απάντησε:

«Εδώ στην Ελλάδα οι ποδοσφαιριστές δεν είναι οι πρωταγωνιστές».

Πρόεδρος: Ποιοι είναι;

Φύσσας: Όλοι εκτός από τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει καχυποψία που δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο.

Βασσάρας: Λάθη γίνονται – Καμία αιχμή σε κανένα διαιτητή

Η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση του παλαίμαχου διαιτητή Κύρου Βασσάρα, ο οποίος ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και είχε καταγγείλει τη διαδικασία κατάρτισης των πινάκων διαιτητών της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Ως προς την επίδικη συνεδρίαση της ΚΕΔ ανέφερε:

«Ζήτησα να κάνουμε μια προεργασία ώστε στη συνεδρίαση να αποφασίσουμε για τα ονόματα. Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο ότι στη συνεδρίαση θα ήταν τρία μέλη και ότι θα απουσίαζαν οι κ. Σαρρής και Σάββας.…Τότε δεν είχα ευθύνη για ορισμούς διαιτητών στην κατηγορία. Η συμμετοχή μου στην Επιτροπή για τους πίνακες ήταν ισότιμη με τους άλλους δύο. Τα δύο άλλα μέλη μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε για τους διαιτητές. Η στάση τους ήταν που με πείραξε…Ήμουν μέλος της ΚΕΔ, έπρεπε να συμμετέχω. Θεώρησα σωστό για τη δική μου ιστορία, να συνεχίσω τη διαδικασία, και να πάρω κάποιες αποφάσεις. Έπρεπε να βγουν οι διαιτητές, να μπουν στον πίνακα γιατί την επόμενη εβδομάδα ξεκινούσε το πρωτάθλημα […] Δεν αναφέρθηκα σε ονόματα όσον αφορά τις αντιρρήσεις μου. Εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου με την επιστολή. Υπήρχαν δημοσιεύματα ότι είπα για παράνομους πίνακες, πράγμα το οποίο δεν έγινε, δεν το ισχυρίστηκα ποτέ. Θεώρησα ότι έπρεπε να ενημερώσω με την επιστολή τον πρόεδρο της ΕΠΟ».

Ως προς τις αντιρρήσεις του διευκρίνισε πως δεν ήταν θέμα προσώπων. Ανέφερε σχετικά: «Είπα να εφαρμοστούν πιο κλειστά κριτήρια. Κριτήριο ήταν η απόδοση των διαιτητών. Θυμόμουν ότι ένα από τα κριτήρια, δεν μπορούσαμε να είχαμε διαιτητές πάνω από 41 ετών. Η δική μου αντίρρηση ήταν ότι ένας διαιτητής που πέρασε τα τεστ, επειδή ήταν 42, δεν έπρεπε να τον αποκλείσουμε. Εξέφρασα με την εμπειρία που είχα κάποιες απόψεις. Ζήτησα να υπάρχουν και υποψήφιοι ανόδου που τον εφάρμοσα πρώτη φορά εγώ. Διαιτητές β’ εθνικής έπαιξαν Κύπελλο και Α’ Εθνική και πήραν εμπειρίες. Ήθελα να τους κατευθύνω σε μία λογική, να μην καταστραφεί κάποιος διαιτητής από ένα παιχνίδι. Δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Διεθνής βοηθός που είχε σταθερή απόδοση βγήκε από τον πίνακα επειδή είχε την ατυχία να είναι 41».

«Οι παράγοντες ευθύνονται»

Ως προς τις καταγγελίες για τον ρόλο των διαιτητών στους αγώνες είπε:

«Οι Έλληνες διαιτητές είχαν πολύ καλή εκπαίδευση. Δεν θεωρώ, λοιπόν, ότι ευθύνεται η εκπαίδευση των διαιτητών για ό,τι είχε γίνει εκείνη την εποχή και ό,τι είχε ακουστεί. Αυτός που λέγεται ότι ελέγχεται η ΕΠΟ, πρέπει να το αποδείξει, δεν το κάνει με αποτέλεσμα να έρχομαι μετά ως μάρτυρας σε δίκη. Δεν είχα καμία πίεση όσο διάστημα ήμουν στην ΚΕΔ από κανέναν.Συνέχεια, μετά από τις αξιολογήσεις, όλες οι Ενώσεις ήθελαν κάτι παραπάνω. Γι’ αυτό κι εγώ διαφωνούσα να είναι μεγάλος ο αριθμός των διαιτητών. Ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι πρέπει να βοηθήσουμε κάποια Ένωση. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 όριζα διαιτητές. Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να βάλω κάποιον διαιτητή σε παιχνίδι. Δεν διαφώνησα για τον αριθμό των διαιτητών αλλά για τον αριθμό των υποψηφίων».

Δεν βλέπει… δόλο σε κανέναν κατηγορούμενο

Ο κ. Βασσάρας δεν είδε δόλο στους κατηγορούμενους διαιτητές σε επίδικους αγώνες που είχε καταγγείλει ο προηγούμενος μάρτυρας, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος.

Ανέφερε σχετικά με κατηγορούμενο διαιτητή:

«Γνωρίζω τον κύριο Γιάχο. Θυμάμαι τον τελικό του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό. Κραυγαλέα λάθη έχουν γίνει σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ακόμη και με πέντε άτομα να είναι σε έναν αγώνα, μπορεί η συγκεκριμένη στιγμή να έχει διαφύγει και από τον επιπρόσθετο. Και στον συγκεκριμένο αγώνα υπήρχαν πέντε διαιτητές. Δεν μπορώ να πω ότι διακρίνω ότι υπάρχει δόλος σε αυτό το γεγονός. Λάθη γίνονται, τα συνεχόμενα λάθη δεν συγχωρούνται.Αν από κάποιον επηρεαστεί ο διαιτητής, το νούμερο ένα είναι ο παράγοντας. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις, αν ένας διαιτητής κάνει συνεχόμενα λάθη υπέρ μιας ομάδας.Οι διαιτητές είναι μόνοι τους και μόνοι πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Είχα την τύχη να έχω 15 χρόνια στην Α’ εθνική, εγώ ξέρω τι έχω περάσει. Είναι ευάλωτοι οι διαιτητές. Δεν έχω απόδειξη, ένδειξη να πω κάποια πράγματα για κάποιο γεγονός».

Και σε ερωτήσεις συνηγόρων των κατηγορουμένων απάντησε:

«Για τον κύριο Σπάθα και γενικά δεν είχα κάποια αντίληψη.Σπάθας και Γιάχος ήταν διεθνείς διαιτητές, όταν όρισα εγώ, και δεν μου είχαν δώσει αφορμή. Αν υπήρχε κάτι, θα σας το έλεγα».

Ειδική αναφορά έκανε και στον αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός τον Ιανουάριο του 2012 με τον ορισμό του διαιτητή Κωνσταντινέα.

«Δεν θα δεχόμουν με τίποτα να μου έλεγαν ότι “πρέπει να βάλεις αυτούς τους δύο διαιτητές στον πίνακα. Δεν με πίεσε κανένας για να βάλω τον Κωνσταντινέα τον Γενάρη του 2012 στο Ξάνθη-Ολυμπιακός. Αν κάποιος με έπαιρνε τηλέφωνο να είστε σίγουροι ότι θα το είχα καταγγείλει. Ποτέ δεν είχα συζήτηση με τον Σταθόπουλο για απόδοση διαιτητών. Ποτέ δεν μου είπε κανείς ότι είπε ο Σταθόπουλος να βάλω τον Κωνσταντινέα στο Ξάνθη-Ολυμπιακός» κατέθεσε ο μάρτυρας.

Δόλο δεν είδε ούτε για τα κατηγορούμενα μέλη της ΚΕΔ για την υπόθεση κατάρτισης των πινάκων διαιτησίας της περιόδου 2012-2013.

«Δεν διέκρινα δόλο αλλά αλαζονική στάση τους στο πρόσωπό μου».

Και συμπλήρωσε ερωτηθείς σχετικά με τους διαιτητές:

«Οι διαιτητές που προστέθηκαν στον πίνακα εκείνη την περίοδο δεν είχαν κάτι επιλήψιμο. Ορισμένοι ήταν και από τη λίστα των διαιτητών που ήταν υπό προαγωγή».

Οι συνομιλίες Μαρινάκη με ΕΠΟ-ΚΕΔ

Από την πλευρά του ο Εισαγγελέας της Έδρας, Χαρίλαος Λακαφώσης αντέκρουσε σε όσα …αόριστα κατέθεσε ο μάρτυρας ως προς την εμπλοκή παραγόντων απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στο παραπεμπτικό βούλευμα ανάμεσα στον κατηγορούμενο ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τότε πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και μετέπειτα πρόεδρο της ΕΠΟ, συγκατηγορούμενο του, Γιώργο Σαρρή, όπου φέρεται να του λέει να παίξει ο διαιτητής Μάνταλος. Σε άλλη συνομιλία που επισήμανε ο εισαγγελέας, ο Β. Μαρινάκης μιλά με τον συγκατηγορούμενό του, τότε νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θεόδωρο Κουρίδη, όπου αναφερόταν να παίξει ο διαιτητής Ιωαννίδης.

«Έχω ακούσει πολλά. Εγώ ποτέ δεν ήμουν πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας στην Ελλάδα. Ήμουν μέλος στην ΚΕΔ, αλλά δεν είχα καμία αρμοδιότητα στους ορισμούς ή στις κρίσεις στις εκθέσεις παρατηρητών» απάντησε ο κ. Βασσάρας.

Η δίκη συνεχίζεται στις 13 Φεβρουαρίου με τις καταθέσεις του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση και του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα.

Πηγή: Zougla.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ