Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Αυτός είναι ο πρώην γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ που φέρεται να προσέφερε 100.000 ευρώ στον Σιαμπάνη

Το πρόσωπο της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών στο ποδόσφαιρο είναι ο Ν.Ε., πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ που φέρεται να προσέφερε 100.000 ευρώ στον τερματοφύλακα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Μάριο Σιαμπάνη.

Όλα ξεκίνησαν από την δήλωση καταγγελία του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, αν και είχε προηγηθεί και ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δήλωση Καραπαπά για Χρυστόστομο Γκαγκάτση:

Σε πείραξε κύριε Γκαγκάτση η αλήθεια; Σου χάλασε τα σχέδια;
Πάμε λοιπόν. Ξαναλέω: Για να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ (που σε έχει πάρει ήδη χαμπάρι) τι συνέβη.
Καταγγέλω λοιπόν επίσημα και ελπίζω να ασχοληθεί σοβαρά η Δικαιοσύνη με όλα τα παρακάτω. Και είμαι στη διάθεση της κάθε στιγμή όπως κι εσύ κε Γκαγκάτση.

Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα… έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακκούλα ναι η όχι;

Είχε μαζί του σκληρό ποινικό- μπράβο ο οποιός ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;
Ειναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;

Πες μας λοιπόν, γιατί εμείς σας ξερουμε βρωμιάρηδες, ποιός τους έστειλε στον Σιαμπάνη και

ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλους δυο παίκτες του Άρη;

Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές άμεσα και θα φτάσουμε στους εντολείς.
Έφτασε η ώρα. Η ώρα να δούν όλοι πόση βρωμιά κρύβεται πίσω απο αυτό που με θράσος ονομάσατε εξυγίανση!

Πάμε λοιπόν στους εισαγγελείς για τα υπόλοιπα! Για τα όσα λες για ΟΣΦΠ β’, πριμ, υπουργούς Υπαλληλάκια, θα πάρεις απαντήσεις απο την ελληνική Δικαιοσύνη.

Υγ: Για τις ύβρεις για χοληστερίνες, παιδοβούβαλα κλπ κλπ, δεν θα απαντήσω κάτι. Στις γειτονιές που εγώ μεγάλωσα, δε μαλώνουμε με κοριτσάκια σαν τον Μάκη Γκαγκάτση».

Η υπόθεση πήρε άμεσα τον δρόμο της δικαιοσύνης και αναμένονται εξελίξεις για την πολύ σοβαρή υπόθεση αυτή.

Επίσης, σήμερα, προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με το εάν υπήρξε διαρροή σε ΜΜΕ της κατάθεσης που έδωσε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας ο νεαρός γκολκίπερ του Άρη, κεντρικό πρόσωπο στην καταγγελλόμενη υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται το αδίκημα της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου. Σύμφωνα με καταγγελίες η κατάθεση του εμπλεκόμενου στην υπόθεση ποδοσφαιριστή διέρρευσε στη δημοσιότητα, γεγονός που συνιστά παραβίαση της διαδικασίας.

Τι κατέθεσε ο Μάριος Σιαμπάνης

Σύμφωνα με το Open TV, o βασικός τερματοφύλακας του Άρη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κατέθεσε τα εξής:

«Ο Σιαμπάνης κατέθεσε ότι είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης, στο Μικέλ του Ευόσμου με πρώην υπάλληλο του ΠΑΟΚ. Τον κατονόμασε. Είπε ότι στην συνάντηση του προσέφερε χρήματα, προσδιόρισε το ποσό στις 100.000 και ότι του ζητήθηκε να βρει και άλλους συμπαίκτες για μειωμένη απόδοση».

Η επιστολή του Μ. Σιαμπάνη προς τους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς

Στην επιστολή του προς τους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς (Superleague, ΕΠΟ) ο Σιαμπάνης σημειώνει τα εξής:

“Όπως γνωρίζετε ήδη, καθώς έχει λάβει το φως της δημοσιότητας το γεγονός, ότι κατέθεσα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, για το πρωτοφανές στη νεαρή καριέρα μου, περιστατικό, που υπέστη πριν από το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, και για το οποίο ενημέρωσα αμέσως την ομάδα μου, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσα στις αρμόδιες Αρχές, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση, στον αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ Άρης – ΠΑΟΚ.

Η ανάρτηση του Μάριου Σιαμπάνη στο Instagram

Ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ με μια ανάρτηση του στο instagram ξεσπά και αναφέρεται σε όλα αυτά που έχουν συμβεί:

“Εχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Εχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;
Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.
Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι’ αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.
ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ξέσπασμα του Σιαμπάνη: «Δε θα λυγίσω…»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ