Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

H δικηγόρος της Εθνικής Ασφαλιστικής και το εξώδικο

Από την κυρία Άρτεμη – Πασιφάη Καραγεωργάκη, δικηγόρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, λάβαμε εξώδικη πρόσκληση την 02.06.2021, με την οποία μας καλεί να δημοσιεύσουμε κείμενο 368 λέξεων με τη ρητή δήλωση ότι ανακαλούμε τους δήθεν συκοφαντικούς σε βάρος της ισχυρισμούς που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα μας την 09.05.2021 και 16.05.2021. Στα δημοσιεύματα θέταμε το ερώτημα εάν η συγκεκριμένη δικηγόρος γνώριζε την πλαστογραφία και συμμετείχε σε αυτήν και παραπέμπαμε ότι το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί από τη δικαιοσύνη.

Η ιδία δικηγόρος της Εθνικής Ασφαλιστικής δηλώνει ότι κατέθεσε ήδη ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημ/κών Αθηνών την υπό στοιχεία Ε2021/2763 έγκλησή της, δυνάμει της οποίας μας εγκαλεί για όσα αναφέρει στην ως άνω εξώδικη δήλωσή της. Επομένως, ευλόγως τίθεται το ερώτημα πώς ζητεί την εφαρμογή της διάταξης του νόμου 1178/1981 όταν ήδη έχει καταθέσει την έγκλησή της. Όπως γράφαμε και εμείς, τα ερωτήματα για τη συγκεκριμένη δικηγόρο, εάν δηλαδή γνώριζε ή δεν γνώριζε για την πλαστογραφία και συμμετείχε σε αυτήν, θα απαντηθούν από τη δικαιοσύνη και αναμένουμε την απόφανση αυτής. Η κλήση να δηλώσουμε ότι οι ισχυρισμοί μας είναι δήθεν ψευδείς και υποβολιμαίοι είναι τουλάχιστον αλυσιτελής εφόσον τα όσα γράψαμε στην εφημερίδα μας θα κριθούν από τη δικαιοσύνη.

Και πιστέψτε με μάλλον χάρη της κάναμε που δεν δημοσιεύσαμε το αρχικό της εξώδικο, μαζί με την έγκληση, γιατί αν αποκαλύπτονταν όσα ισχυρίζεται η συγκεκριμένη κυρία θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι τόσο στην Εθνική Ασφαλιστική όσο και στην Εθνική Τράπεζα!



ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ