Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Πάτρα: Θρίλερ με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής της Τζωρτζίνας

Θρίλερ με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τα όσα είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας από το protothema.gr., στην ιατροδικαστική εξέταση παρατηρήθηκαν αλλοιώσεις στη μύτη της Τζωρτζίνας από την εισπνοή τοξικού αερίου με αποτέλεσμα ο θάνατός της θεωρείται πλέον φόνος από τις Αρχές.

Σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του in.gr, πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με βαθιά γνώση του φακέλου της υπόθεσης του αιφνίδιου θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα διαψεύδουν τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα για εισπνοή τοξικού αερίου που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο.

Η ανακοίνωση των ιατροδικαστών

Με μια λιτή ανακοίνωση από τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαο Καρακούκη οι ιατροδικαστές διαψεύδουν αυτό που κυκλοφόρησε νωρίτερα με δημοσίευμα το protothema.gr ότι δηλαδή βρέθηκαν αλλοιώσεις στην μύτη της Τζωρτζίνας που ήταν αποτέλεσμα κάποιου τοξικού αερίου.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο
«Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022
Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Νικόλαος Γ Καρακούκης
Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ

Η αιτία θανάτου των τριών παιδιών κρατά σε αγωνία όλη την κοινωνία

Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών είναι ένα θρίλερ μέχρι στιγμής και όλες οι πλευρές αγωνιούν για να λάμψει η αλήθεια με αποτέλεσμα να γίνεται ένας αγώνας για να συλλεγεί και η παραμικρή πληροφορία που θα βοηθήσει στη λύση του παζλ αυτού.

Από την πλευρά των Αρχών έχουν γίνει οι πρώτες φιλικές συζητήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz.gr αφορούν το στενό οικογενειακό κύκλο της Ρούλας και του Μάνου. «Ξεχωριστές κουβέντες, ξεχωριστές αναφορές από διαφορετικά πρόσωπα» λένε αστυνομικοί στην Πάτρα οι οποίοι αναζητούν στοιχεία «εκτός νοσοκομείων» την ώρα που οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα ξαναδιαβάζουν τους φακέλους για τις συνθήκες θανάτου του πρώτου και του δεύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ήδη σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας απόσπασμα κατάθεσης του παππού που είχε δώσει στο ΑΤ Αμπελοκήπων μετά τον θάνατο της Μαλένας το 2019, στην οποία υποστήριζε πως οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν το κοριτσάκι, σε αντίθεση με τον Μάνο και τη Ρούλα που είχαν υποβάλλει μήνυση (σσ αρχειοθετήθηκε πρόσφατα).

Με πληροφορίες από protothema.gr και in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον ιατροδικαστή» λέει η οικογένεια

Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: To άγνωστο love story Μάνου και Ρούλας

Πάτρα: Οι γιατροί ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα! (βίντεο)

Επιστήμονες μιλούν για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα – Θ. Κατερινόπουλος: Λίγες οι πιθανότητες να μην είναι έγκλημα (βίντεο)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ