Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Πάτρα: Εξαντλήθηκε ο νόμος των πιθανοτήτων – Τι είπαν Λαμπρόπουλος-Κουσουλός στο ραδιόφωνο

Στα τελευταία στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των τριών παιδιών την Πάτρα αναφέρθηκαν σήμερα στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ και στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός με τον κορυφαίο δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Σε αυτή την υπόθεση όπως και σε άλλες υπάρχει και ο νόμος των πιθανοτήτων είπε αρχικά ο κ. Λαμπρόπουλος, δεν μπορεί λοιπόν να τον παρακολουθούμε, δεχόμαστε όλες αυτές τις αναφορές,  όλες αυτές τις συμπτώσεις, πρέπει να δούμε ποια είναι η περίπτωση όλα αυτά να μπορούν να συμβούν ή είναι απίθανο να συμβούν γιατί σε αυτό φαίνεται ότι καταλήγουμε τώρα. Εκτός λοιπόν από όλους αυτούς τους αιφνίδιους θανάτους, τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια, τις αναφορές ότι οι γιατροί δεν διαπίστωναν τίποτα, είχαμε σειρά επεισοδίων μόνο όταν δεν ήταν οι γιατροί παρόντες και άλλες είκοσι συμπτώσεις έχουμε και άλλη μία νεότερη. Αυτή που αφορά αυτά τα στοιχεία που αντλούμε από την συμπεριφορά της μητέρας μέσα από τις συνεντεύξεις.

Σε μια συνέντευξη της στο MEGA ανέφερε πάνω στο πότε υπήρξε διάσταση με τον σύζυγο σας εκείνη απάντησε ότι έλειψε μόνο δύο ημέρες από το σπίτι… Η σχέση της με τον Μάνο κρατούσε δέκα χρόνια. Δηλαδή αν πολλαπλασιάσει κανείς τα δέκα χρόνια με τις 365 ημέρες κάνει 3.700 περίπου ημέρες… Και μέσα στις δύο ημέρες που έλειψε ο Μάνος  από το σπίτι πέθανε η Ίριδα. Μια νέα δραματική σύμπτωση…

Ακούστε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία των κκ Λαμπρόπουλου και Κουσουλού:

https://youtu.be/cl-D1YhNiN0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο δράστης υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι έκανε στα παιδιά – Τι λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)

Πάτρα: Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις αμυχές στη Μαλένα που αποκάλυψε η “ΜΠΑΜ” (βίντεο)

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Οι τελευταίες ώρες ζωής της Τζωρτζίνας θα δώσουν απάντηση στο μυστήριο

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ