Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Πάτρα: Καθαρή η καρδιά και τα πνευμονία της Μαλένας λίγες ημερες πριν καταλήξει

Πατρα:  Νέα στοιχεία ντοκουμέντα τα οποία περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το θρίλερ της Πατρας με τον αιφνίδιο χαμό των τριών κοριτσιών φέρνει στο φως της δημοσιότητας το eReportaz.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει στην ιατροδικαστική έκθεση που αφορά τον θάνατο της μικρής Μαλένας η οποία κατέληξε σε ηλικία 3,5 ετών στις 13 Απριλίου 2019 ως αιτία θανάτου καταγράφεται η ηπατική ανεπάρκεια η οποία όμως αμφισβητείται από σύσσωμη την ιατρική κοινοητητα. Την ίδια στιγμή στην ίδια έκθεση καταγράφεται έντονο πνευμονικό οίδημα και πνευμονική συμφόρηση, ευρήματα τα οποία είναι κοινά και στη Μαλενα η οποία κατέληξε στις 21 Μαρτίου 2021. Την ίδια στιγμή που η αρμόδια επιτροπή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας επανεξετάζει την αρχική διάγνωση της Μαλένας, η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ» αποκάλυψε τις αμυχές στη μύτη αλλά και την ερυθρότητα στο μάγουλο που απαθανατίστηκαν μετά τον αιφνίδιο θάνατο. Μέχρι στιγμής η φροντιστής των παιδιών κυρία Ρουλα Πισπιριγκου έχει δώσει τρεις διαφορετικές εκδοχές για το τι μπορεί να προκάλεσε τις αμυχές: Επεσήμανε ότι μπορεί να προκλήθηκε στο μπάνιο η από πτώση βιβλίου ενώ στη συνεχεια ανέφερε ότι μπορεί να προκλήθηκαν και κατά τη διάρκεια της ανάνηψης!

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Καθαρές εξετάσεις

Από την δημοσιογραφική έρευνα του eReportaz προκύπτει ότι η έρευνα του Ανθρωποκτονιών στρέφεται στο τι μπορεί να προκάλεσε το πνευμονικό οίδημα τόσο στην περίπτωση της Μαλένας όσο και σε εκείνη της Ίριδας.

Βάσει των επισήμων εγγράφων-ντοκουμέντων που βρίσκονται στη διάθεση μας προκύπτει ότι οκτώ ημερες πριν τον αιφνίδιο θάνατο η μικρή Μαλενα είχε υποβληθεί σε ακτινογραφία θώρακος η οποία είχε βγει καθαρή αλλά και υπέρηχο καρδιάς με τα συμπεράσματα να καταγράφουν «φυσιολογική εξέταση». Ειδικότερα στην έκθεση υπερήχου καρδιάς για παιδιά που έχουν υποβληθεί με χημειοθεραπεία με καρδιοτοξικα φάρμακα δεν διαπιστώθηκε, μεταξύ άλλων, περικαρδιακή συλλογή υγρού, δεν υπήρχαν ενδοκαρδιακές μάζες και βαλβιδικές εκβλαστησεις.

Δείτε τα έγγραφα ντοκουμέντα

Το ερώτημα το οποίο πλέον καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές είναι πως προκλήθηκε το πνευμονικό οίδημα και η πνευμονική συμφόρηση στα δυο κορίτσια; Ποια ήταν η αιφνίδια αιτία και πως εξηγούνται τα ευρήματα στο πρόσωπο οι κυανωσεις στα νύχια και οι κοινές «συμπτώσεις»;

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ