Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Φόβοι στο Κίεβο: Δεν αποκλείει να εισβάλει η Λευκορωσία στην Ουκρανία ακόμη και σήμερα στις 21:00

Το κρατικό Κέντρο Στρατηγικών Επικοινωνιών της Ουκρανίας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εξαπολύσει εισβολή στη χώρα η Λευκορωσία ακόμη και σήμερα, Παρασκευή, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Μόσχα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Λευκορώσος ομόλογός του, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα, ο λευκορωσικός στρατός μπορεί να ξεκινήσει την εισβολή στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) της 11ης Μαρτίου» ανέφερε το Κέντρο αυτό, που υπάγεται στο υπουργείο Πολιτισμού και Πληροφοριών.

 

Νωρίτερα η Ουκρανία κατηγόρησε τη Ρωσία για «προβοκάτσια»

Να θυμίσουμε ότι η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν τον οικισμό Κοπάνι της Λευκορωσίας κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, αφού μπήκαν στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας σε μια προσπάθεια να εμπλέξουν τη Λευκορωσία στον πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.

«Πρόκειται για ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! Στόχος είναι να εμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία!», ανέφερε η Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας σε ανάρτηση στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ινδία ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε “κατά λάθος” έναν πύραυλο στο Πακιστάν

Καταγγελία Ουκρανίας: Υποστηρίζει ότι ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν οικισμό στην Λευκορωσία από τον ουκρανικό εναέριο χώρο για να την παρασύρουν στον πόλεμο

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ