Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2024

Πάτρα – Oι 173 κλήσεις πριν και μετά τον θάνατο της Ίριδας και τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Πάτρα: Η οικογένεια τη Ρούλας Πισπιρίγκου δεν θέλει να σχολιάσει τις 173 κλήσεις τις οποίες πραγματοποίησε και έλαβε η κατηγορουμένη λίγο πριν και μετά τον θάνατο της μικρής Ίριδας αλλά και την αιφνίδια εισαγωγή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο». Αναφέρουν πάντως ότι οι συγκεκριμένες κλήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε για αυτές τις κλήσεις που έφερε στο φως η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». 

Πρόκειται για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες τις οποίες αξιολογεί ως ιδιαίτερα σημαντικές η δικαστική Αρχή και καταγράφονται στη συμπληρωματική έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης που απεστάλη (στις 27 Απριλίου 2022) από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) στη 18η τακτική ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζίνας. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΔΕΕ κατάφεραν να «αλιεύσουν» από το κινητό της Πισπιρίγκου τα τηλεφωνήματα τα οποία έκανε και έλαβε από τα ξημερώματα της 20ής Μαρτίου 2021 μέχρι και τις 13.12 το μεσημέρι της 21ης Μαρτίου 2021, μετά τον θάνατο της Ίριδας, αλλά και από τις 20.18 το βράδυ της 7ης Απριλίου 2021 μέχρι και τις 20.57 της 8ης Απριλίου 2021, δηλαδή λίγο πριν και μετά την ξαφνική εισαγωγή με αναφερόμενους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο».

“Η Τζωρτζίνα έγινε μπαλάκι στη σχέση Μάνου – Ρούλας” τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος ,ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία.

 

«166»

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., στο έγγραφο που παρέδωσαν στην ανακρίτρια, δίνουν ιδιαίτερη βάση σε δύο κλήσεις προς το «166» που πραγματοποιήθηκαν από το κινητό της κατηγορουμένης το μεσημέρι της 20ής Μαρτίου 2021 και το πρωινό της 8ης Απριλίου 2021, διάρκειας 11 και 18 δευτερολέπτων αντίστοιχα. Οι ερευνητές της υπόθεσης προβληματίζονται κυρίως με το τηλεφώνημα της 20ής Μαρτίου (πραγματοποιήθηκε στις 13.07.07 το μεσημέρι), καθώς ψάχνουν να δουν κατά πόσο συνδέεται με τον αιφνίδιο (λίγες ώρες αργότερα) θάνατο της Ίριδας.

κλήσεις

κλήσεις

Υπενθυμίζεται ότι το μόλις έξι μηνών βρέφος βρέθηκε το πρωινό της επόμενης ημέρας νεκρό στην κούνια του από την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, με την ακριβή ώρα θανάτου να μην μπορεί να διαπιστωθεί, ενώ στην υπόθεση υπάρχουν πολλά κενά και αντιφάσεις μεταξύ των όσων έχουν πει δημόσια οι δύο αδελφές. Πλέον για τον θάνατό του διερευνάται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με όλες τις πληροφορίες να κατατείνουν, όπως έχει ήδη αποκαλύψει η «Μ», στο ότι πρόκειται περί ασφυξίας. Ως εκ τούτου οι ερευνητές της υπόθεσης διερωτώνται «για ποιο λόγο η Πισπιρίγκου κάλεσε το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας το ‘‘166’’ και κατά πόσο η συγκεκριμένη κλήση μπορεί να αποτελούσε μια ‘‘πρόβα’’ προκειμένου να εντοπίσει ποιο νοσοκομείο στην Πάτρα εφημέρευε την ίδια και την επόμενη ημέρα προκειμένου να προχωρήσει στον σχεδιασμό του αρρωστημένου σχεδίου της, δηλαδή της δολοφονίας του παιδιού της».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Αστείο εξώδικο Πισπιρίγκου για κινητά και μνήματα στον Δασκαλάκη (βίντεο)

Πάτρα – Δήμητρα/Ρούλα: Θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί (συγκλονιστικοί διάλογοι)

 


Απαντώντας μέσω της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Πισπιρίγκου αντέτεινε ότι η συγκεκριμένη κλήση στο «166» πραγματοποιήθηκε εξαιτίας αδιαθεσίας της μητέρας της, Ελένης, η οποία είχε προστρέξει στο σπίτι μαζί τον σύζυγό της και τη Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά τα τηλεφωνήματα που είχαν γίνει. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί δύο – τρεις ημέρες πριν ο άγριος τσακωμός της κατηγορουμένης με τον Μάνο Δασκαλάκη και η αποχώρηση του συζύγου από το σπίτι της Μπιζανίου, επειδή όπως είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του είχε πιάσει τη σύζυγό του να απιστεί με έναν παντρεμένο άνδρα. Σε ό,τι αφορά τον ισχυρισμό της Πισπιρίγκου, ερευνητές της υπόθεσης εμφανίζονται επιφυλακτικοί καθώς εκείνο το πρωινό καταγράφονται δύο κλήσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου προς την αδελφή της: η πρώτη στις 12.06 (διάρκειας 128 δευτερολέπτων) και η δεύτερη στις 12.48 (διάρκειας 72 δευτερολέπτων).

Το ερώτημα το οποίο επομένως θέτουν είναι πότε ακριβώς πρόλαβαν η αδελφή, η μητέρα και ο πατριός της κατηγορουμένης να φτάσουν από το σπίτι της Κάτω Αχαγιάς σε εκείνο της Μπιζανίου (σ.σ. η απόσταση είναι μεγαλύτερη των 20 χιλιομέτρων) και πότε ακριβώς σημειώθηκε το έντονο επεισόδιο της Ελένης Πισπιρίγκου. «Τελικά τι έγινε; Μετά την κλήση στο ‘‘166’’ η μητέρα της κατηγορουμένης μεταφέρθηκε σε κάποιο νοσοκομείο ή όχι;», διερωτώνται χαρακτηριστικά

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

spot_img

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ