Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Οργή Δ. Σούρα για τον βιαστή της 12χρονης: Έχει φτιάσει πια η βρωμιά, η δυσωδία και η χυδαιότητα στο έπακρο – “Θα έχουν να κάνουν μαζί μου”

Ο γνωστός και εμπειρότατος ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας βρέθηκε καλεσμένος σήμερα του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που ο ψυχίατρος αντέδρασε τόσο σφόδρα στα όσα αποκαλύπτονται συνεχώς με τα όσα πέρασε το δύστυχο αυτό κοριτσάκι στα χέρια του 53χρονου βιαστή της Ηλία Μίχου αλλά και όχι μόνον από αυτόν.

Ο κ. Κουσουλός ξεκίνησε τις ερωτήσεις του  με την ανάρτηση του γιατρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , κάτι που έδωσε το έναυσμα να αναλύσει το τι συμβαίνει στα παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. Μάλιστα όπως ανέφερε με πολύ έντονο ύφος αυτά που πέρασε το κοριτσάκι είναι η ντροπή της  ελληνικής κοινωνίας, μπορεί οι νόμοι να έγιναν πιο αυστηροί αλλά και πάλι στα 17 χρόνια θα είναι έξω. Και μάλιστα αν κάποιος κάνει κάτι στα 30 του στα 47 του χρόνια όταν θα βγει από την φυλακή τα ίδια θα κάνει…

Ακούστε εδώ τα  όσα πολύ σοβαρά συζήτησαν οι δύο άνδρες με το ηχητικό αυτό ντοκουμέντο γιατί πολλές φορές ο γραπτώς λόγος δεν μπορεί να αποδώσει τα συναισθήματα του ανθρώπου και μάλιστα ενός ψυχιάτρου που έχει μία κόρη , αλλά και ενός δημοσιογράφου που έχει και αυτός δύο κόρες.:

https://youtu.be/y5CSU-mDsY4

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεπόλια: Σοκάρουν τα μηνύματα του 53χρονου στο κινητό της 12χρονης

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του βιαστή Ηλία Μίχου και του συγκατηγορούμενου του Ι. Σοφιανίδη

Σεπόλια: Οργή και αποτροπιασμός – Εδώ και δέκα μήνες βίαζαν συστηματικά την 12χρονη – Η σύζυγος του 53χρονου έδινε 10.000 € για να ξεχαστούν οι βιασμοί!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ