Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Πασχαλάκη με Καραμπάγκ, ακριβώς 145 μέρες μετά το τελευταίο του παιχνίδι

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα αγωνιστεί την Πέμπτη για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που θα είναι το πρώτο το του μετά τις 21 Μαίου και τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Πέμπτης με την Καραμπάγκ (13/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού.

Ο 33χρονος γκολκίπερ μετράει αντίστροφα τις ώρες δηλαδή για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” και αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Πασχαλάκη μετά από σχεδόν πέντε μήνες.

Η τελευταία φορά που είχε καθίσει κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ ήταν στις 21/5/2022, στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τότε είχε παίξει σε όλη την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να χάνει 1-0 από την εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ.

Έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά σε επίσημο αγώνα αλλά ούτε και σε φιλικό καθώς έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ μέχρι την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό στα τέλη Σεπτεμβρίου. Όσο για την Εθνική ο 33χρονος τερματοφύλακας ναι μεν ήταν στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα ματς του Nations League με την Εθνική τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Οπότε ο Πασχαλάκης είναι έτοιμος να βρεθεί ξανά κάτω από τα γκολπόστ μετά από 145 μέρες και να πραγματοποιήσει την 38η ευρωπαϊκή του εμφάνιση καθώς στην έως τώρα καριέρα του είχε αγωνιστεί ξανά σε 37 ευρωπαϊκά ματς, τέσσερα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και 33 με τον δικέφαλο του Βορρά στο στήθος.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντόρσεϊ: Συναγερμός στις ομάδες της Euroleague, παρακολουθούν τις εξελίξεις με τους Μάβερικς

Θρήνος στον χώρο της μοτοσικλέτας: «Έσβησε» ο Victor Steeman που τραυματίστηκε στο Πορτιμάο (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ