Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Κολωνός – Κ. Καρατζιώτη σε Π. Κουσουλό: Ο Μίχος έκλεινε τα ραντεβού στην 12χρονη στο αμάξι και στα “πονηρά δωμάτια”

Καλεσμένη του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 βρέθηκε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη η οποία σόκαρε και αυτή με τα στοιχεία που ανέφερε χθες έξω από την Ευελπίδων για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της άτυχης 12χρονης στον Κολωνό.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την κ. Καρατζιώτη να αναφέρει τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις της. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι κατέθεσε στην αστυνομία και ότι αναμένει τώρα να δώσει δεύτερη κατάθεση στην κυρία ανακρίτρια. Η κ. Καρατζιώτη ανέφερε ότι θέλει να πει όλη την αλήθεια και να μην ζήσει κανένας γονιός, αυτή η γιαγιά αυτό που ζει τώρα η οικογένεια.

Οι καταγγελίες της είναι σημαντικότατες, και ο κ. Κουσουλός της ζήτησε να περιγράψει τι έχει δει επακριβώς, εκείνη τον διέκοψε λέγοντας ότι στην ανακρίτρια θα κάνει και άλλες αποκαλύψεις που δεν μπορεί να κάνει τώρα. Όπως εξήγησε, απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, διατηρεί στούντιο το οποίο νοικιάζει ως χώρο, δεν το λειτουργεί η ίδια, και παίρνει κάποια χρήματα και αυτό το τέρας θέλει κρέμασμα εκεί που πήγε, αναφερόμενη στον Ηλία Μίχο και ότι τον άλλο κύριο δεν τον γνώριζε.

Για την οικογένεια της ανήλικης είπε ότι είναι αξιόλογη. Για τον Μίχο δε είπε ότι πήγε καμιά δύο φορές μόνος του (περίπου τον Μάιο) στο στούντιο. Απαντώντας δε στις πιεστικές ερωτήσεις του κ. Κουσουλού προκειμένου να καταλάβουν όλοι τι συνέβη η κ. Καρατζιώτη ανέφερε ότι δεν την πήγε την 12χρονη ποτέ μέσα στο στούντιο αλλά σε εξωτερικά ραντεβού την έφερνε. Κάποια στιγμή πήγε και η μητέρα της 12χρονης για να της ζητήσει δουλειά, τον Απρίλιο.

Στην συνέχεια η συζήτηση προχώρησε στην 12χρονη που όπως ανέφερε η κ. Καρατζιώτη το απειλούσαν δεν φταίει σε τίποτα και ο κ. Κουσουλός της ζήτησε να πει τι ακριβώς ξέρει ή τι στοιχεία έχει για τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο και την 12χρονη. Μετά από επανάληψη του ηχητικού ντοκουμέντου των χθεσινών τη δηλώσεων είπε ότι η μικρή  δεν έμπαινε μέσα στο στούντιο  στο Γκάζι  με ένα μαύρο αμάξι αλλά πήγαινε σε εξωτερικά ραντεβού και ότι η υπηρεσία που είχε στο στούντιο είχε ένα κρυφό τηλέφωνο, και πήγε η ίδια στο στούντιο μια και τα είδε όλα από τις κάμερες, και διαπίστωσε ότι δεν μιλούσε η μικρή από το τηλέφωνο αλλά ο Μίχος με κάποιον πελάτη, λέγοντας τρυφερά λόγια και κανονίζοντας την τιμή και έκλεινε το κρυφό χώρο. Αλλά το κορίτσι δεν φαινόταν ανήλικο γιατί το έφερναν βαμμένο, φτιαγμένο, με κόκκινο κραγιόν κάτι που συνέβη 2 με 3 φορές.

Στο τέλος της συνέντευξης ήρθε η πλέον σοβαρή αποκάλυψη ότι εκτός από τα ραντεβού που έκλεινε ο Μίχος στην 12χρονη στο αμάξι, την πήγαινε και στα “πονηρά δωμάτια”, που είναι κάπου στο κέντρο της Αθήνας, σε γνωστό χώρο και αυτά θα τα πω στην ανακρίτρια είπε η κ. Καρατζιώτη. Και η συνέντευξη έκλεισε με την ερώτηση του κ. Κουσουλού για το αν η μάνα τα γνώριζε αυτά για να απαντήσει η κ. Καρατζιώτη ότι επιτρέψτε μου να έχω επιφύλαξη

Ακούστε εδώ ακριβώς τα όσα ανέφερε η κ. Καρατζιώτη

https://youtu.be/KgqAfaNtaoM

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παιδοβιαστές: Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται οι Μίχος και Σοφιαννίδης

Βιασμός 12χρονης: Μήνυση του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Β. Κόκκαλη σε εφημερίδα που τον εμπλέκει “στο ειδεχθέστατο έγκλημα”

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ