Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Κολωνός: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής που εκπόρνευαν την 12χρονη – Τι είχε αποκαλύψει στον Π. Κουσουλό η κ. Καρατζιώτη – Πλήρης επιβεβαίωση

Καθημερινά σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση παιδοφιλίας και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

Οι έρευνες, μετά την κατάθεση της ανήλικης, εστιάζονται παράλληλα και στον οίκο ανοχή στον οποίος ο Ηλίας Μίχος οδηγούσε την 12χρονη για να βιαστεί.

Το ereportaz  παρουσιάζει φωτογραφίες από το “στούντιο” που αναγνώρισε η 12χρονη ,όταν της έστειλε μήνυμα η δικηγόρος της μητέρας της ,δύο μέρες πριν δώσει την τρίτη συγκλονιστική της κατάθεση.

Ο οίκος ανοχής είναι στην οδό Κασσάνδρας 4 στο πλάι της Κωνσταντινουπόλεως. Για αυτόν είχε μιλήσει στον Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή του Ρεπορτάζ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 η κ. Καρατζιώτη. Με της σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνονται πλήρως αυτά που είχε εκμαιεύσει ο εκδότης και δημοσιογράφος από την κ. Καρατζιώτη.

Διαβάστε τα όσα ελέχθησαν στη συνέντευξη αυτή ΕΔΩ (ηχητικό ντοκουμέντο)

Ο οίκος ανοχής, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, ανήκει σε μία γυναίκα κατά της οποίας έχουν ασκηθεί βαρύτατες κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει υποστηρίξει ότι τον χώρο, τον έχει μισθώσει σε άλλο ιδιώτη και με την σειρά του ο ιδιώτης έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις σχέσεις που είχε με τον Μίχο.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες την διεύθυνση του οίκου ανοχής την είχε η γυναίκα. Η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται να κληθούν μάρτυρες που θεωρούνται «κλειδιά».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ «κουμάντο» φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για τον «κ. Β» με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Πληροφορίες θέλουν τον εν λόγω άνδρα να ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή. Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα των βιαστών που έκλειναν τα ραντεβού με τον Μίχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγρίνιο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28χρονου Δημήτριου Κραβαρίτη που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε τετράχρονο

ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο ενώ προσπαθούσε να χωρέσει στην αίθουσα για να κάνει μάθημα

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ