Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Κολωνός: Προκλητική η απάντηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφη μετά την αποκάλυψη της ΜΠΑΜ – Τα ντοκουμέντα που τον εκθέτουν

Με μια ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απαντά προκλητικά ο διαγραφείς από τον ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Αντωνιόζας στις αποκαλύψεις της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ που ανάγκασαν τον ΣΥΡΙΖΑ να του δείξει την πόρτα της εξόδου από το κόμμα.

Συγκεκριμένα ο κ. Αντωνιόζας γράφει ότι, Επειδή έπεσε πάνω σε δημοσιεύματα. Μια ημέρα στα μέσα του καλοκαιριού χρησιμοποίησα την δικυτακή εφαρμογή blindchat, και δεν συνομίλησα με ανήλικο άτομο. Για ότι άλλο ακουστεί σχετικά με το όνομα μου, θα υπεραμυνθώ έναντι παντός νομίμου δικαιώματος μου με μηνύσεις και αγωγές.

Δείτε την ανάρτηση του:

Ο 54χρονος ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ,  είναι κάτοχος διαδικτυακής διεύθυνσης, που εμπλέκεται στην αρρωστημένη ιστορία του Κολωνού. Βάσει των επίσημων στοιχείων συνομίλησε με την ανήλικη (στις 19 Ιουλίου 2022) επί 12 λεπτά «προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής» και έστειλε το τηλέφωνο της 12χρονης σε ακόμη τρεις χρήστες.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ ότι στις 20 Οκτωβρίου 2022 ο 54χρονος ενεργός πολίτης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και υποψήφιο μέλος για την Κεντρική Επιτροπή, Αντώνης Α. (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεσή μας), αναδημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ του στο Twitter άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τίτλο «Το κορίτσι του Κολωνού είναι δικό μας παιδί.!!!!

Διαβάστε τις αποκαλύψεις της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στη διαγραφή του στελέχους τουΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός: Αντώνης Αντωνιόζας το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ψάρευε τη 12χρονη και διεγράφη μετά την αποκάλυψη της ΜΠΑΜ

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που ταυτοποιήθηκε να επικοινωνεί με τη 12χρονη – Τι αποκαλύπτει η “ΜΠΑΜ” για τον 54χρονο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ