Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Πούχατς – Έρχεται σήμερα στην Αθήνα!

Στην πρώτη του χειμερινή μεταγραφή προχωράει ο Παναθηναϊκός!

Ο λόγος για τον Τιμοτέους Πούχατς. Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του Πολωνού αριστερού μπακ και έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει να «κλείνει» η «τρύπα» που δημιουργήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον τραυματισμό του Γκάνεα.

Ο Πούχατς αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι (14:00), ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» για να ανακοινωθεί.

Ο 23χρονος διεθνής Πολωνός τη φετινή σεζόν μέτρησε 3 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ έχει συμβόλαιο με την Ουνιόν μέχρι το 2025. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Γερμανία τον έφερε η πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε με την Λεχ Πόζναν, στην οποία η Ουνιόν κατέβαλε 2.5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την Λεχ Πόζναν κατέγραψε συνολικά 82 συμμετοχές, πέτυχε 7 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ.

Επιπρόσθετα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Πολωνία και με τη φανέλα της Κατοβίτσε (27 συμμετοχές, 4 γκολ, 1 ασίστ) καθώς και στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ (13 συμμετοχές) ως δανεικός για ένα εξάμηνο στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Ο 23χρονος είναι διεθνής 12 φορές με την Πολωνία και έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, ενώ ο βασικός λόγος της επιλογής του είναι για να είναι ο μπακ απ αριστερός αμυντικός για αρχή πίσω από τον Χουάνκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Ο Ιωαννίδης στο 90+7′ έσωσε την ομάδα του από την πρώτη ήττα και περιόρισε τη ζημιά απέναντι στους αξιόμαχους Κρητικούς

Παναθηναϊκός: Ο 50άρης Γιοβάνοβιτς και το “κλειστό” γκρουπ των 15 προπονητών

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ